Доктор Енчев и Теодора показват бебе в HELLO! – снимка с онлайн видео и снимки

Доктор Енчев и Теодора показват бебе в HELLO! – снимка

Теодора и Ангел Енчеви: „Филип се намества трайно около нас”

Три месеца след появата на първородния си син Теодора и Ангел Енчеви отварят вратите на прекрасния си дом, за да споделят радостите на пълната къща и лесно ли е да бъдеш родител. Как се справя младото семейство с грижите за Филип и кой им помага, как се е променил животът им след раждането му, кой е бил най-емоционалният момент за младите родители, както и специален семеен албум на щастливото семейство – само в новия брой на HELLO! България.

„Няма най-важен, всички сме важни” – споделят Теодора и Ангел Енчеви за промените след появата на Филип.

HELLO! България разкрива още:

Засилва ли се майчинският инстинкт на Теди, събира ли се вече с други майки, спят ли спокойно нощем семейство Енчеви, променили ли са се отношенията им с приятелите, четат ли Теодора и Ангел приказки на малкия си син, както и на кого прилича Филип.

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

* НА ГОСТИ: В слънчево-спокоен петък на чаша кафе Деляна Маринова – Джуджи, и синът й Константин говорят открито за радостите и трудностите да бъдеш родител на тийнейджър, какво дете е Тини, откъде идва интересът му към музиката и какви са бъдещите плановете на абитуриента. Споделят ли си всичко усмихнатите майка и син, кой е най-сериозният съвет, който Джуджи е давала на Тини, както и прекрасна фотосесия в уютния им дом с преобладаващи африкански мотиви – в новия брой на HELLO! България.

„Не съм от амбициозните майки, които държат на всяка цена разни неща и тропат по масата” – разкрива Джуджи.

* МОДА И ЛЮБОВ: Дългогодишният партньор на дизайнера Валентино – Джанкарло Джамети, отваря лондонския си дом и разказва за фотографиите, прочутите приятели и модата. Как съдбата среща двамата творци, как са успели да запазят приятелството си през годините, как  се е зародила идеята за биографичния фотоалбум Private: Giancarlo Giammetti, кое е най-голямото постижение на Джанкарло, както и фотоалбум от красивия му дом – само в HELLO! България.

Връзката ни не подлежи на категоризиране. Бихме умрели един за друг” – споделя Джанкарло Джамети.

И ОЩЕ…

Единствено в HELLO! България:

  •    Ники Кънчев: „Животът ме научи да не се откривам прекалено”;
    • Истинското вдъхновение на Миранда Кер;
    • Вяра Атова: „С времето се научих да си вярвам”.

Снимка: Костадин Кръстев – Коко за списание HELLO

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2013 г.