Добричката Мира Добрева с нов дом за Коледа

Тази година Мира Добрева явно много е слушала, тъй като е получила голям подарък. Водещата на БНТ се похвали малко преди празниците с голяма придобивка. От тази година тя и цялото й семейство ще се радват на нов апартамент.

„Сбъднах една 20-годишна мечта. Вече сме в ново жилище и за първи път ще имам гости за Бъдни вечер. За първи път не само в новото жилище, но въобще, защото до сега живеехме в много малко жилище и винаги съм се притеснявала да поканя гости там. Това жилище всъщност е една сбъдната мечта“, похвали се Добрева.

Водещата на „Отблизо с Мира“ публикува видео в страницата си във Фейсбук как боядисва новата си трапезна маса. Освен новото си жилище, Мира се радва и на новата си придобивка, която е направена собственоръчно от нейния съпруг и режисьор Жоро Торнев. Освен добър в режисирането се оказва, че той доста добре се справя и с дървото. Гордата Мира пък сама се погрижи за дървото да е красиво, а след това призна, че ще се заеме да оправи и цялата къща.

Очевидно водещата на БНТ не разчита на домашни помощници и се грижи за домакинството си сама. Локацията на новото им жилище пък тя предпочете да запази в тайна. „Дори не мислех да споделям това, но ето, че след толкова години труд и усилия всичко се случва“, продължи Добрева.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.