До „All the lovers“ на Кайли Миноуг: ФМ+ става вашето радио!

Цял месец на Кайли Миноуг посвещават от Радио FM+

Радио FM+ обяви на 5 юли, че ще посвети програмата си през целия месец на Кайли Миноуг. Специално за звездата от медията променят традиционната си схема и обещават много музика, игри и награди.

„Ние обичаме нашите звезди, обичат ги и слушателите ни. След успешния ден, посветен на Майкъл Джексън от края на миналия месец, сега решихме, че е точното време да почетем със специална програма и Принцесата на попа – Кайли Миноуг”, обяви Радослав Неделчев, PR на медията и допълни: „Новият й албум – „Aphrodite” е перфектния звук на лятото – горещ, стилен, секси – такова настроение искаме да доставим и на слушателите”.

Слушайки, всеки има и шанса да спечели оригинална награда с името „Кайли Миноуг” – в ефира ежедневно ще се раздават маркови партфюми, а в сайта на радиото – www.fmplus.net пък щастливци могат да получат оригинален диск с новия албум на звездата. Много спомени, истории и митове да прозвучат в ефира, обещават още от първото музикалното радио.

Новият албум на поп дивата е вече на музикалния пазар

Супер чаканият нов албум на Kylie ‘Aphrodite’ е вече факт. Това е 11-ят студиен албум на Kylie, негов изпълнителен продуцент е Stuart Price.

С ‘Aphrodite’ Kylie се завръща на дансинга заедно с редичка съмишленици от света на поп и денса, в това число: Calvin Harris & Jake Shears, Sebastian Ingrosso (Swedish House Mafia) & Luciana Caporaso, Nerina Pallot, Richard X, Cutfather, Nervo и Tim Rice-Oxley.

Албумът включва ‘Better Than Today’, което Kylie изпълни на живо по време на своето американско турне миналата година и публиката прие екстатично, както и първият сингъл “All The Lovers”, който завладя класациите по цял свят.

Ето и траклистът на ‘Aphrodite’:

All The Lovers

Get Outta My Way

Put Your Hands Up (If You Feel Love)

Closer

Everything Is Beautiful

Aphrodite

Illusion

Better Than Today

Too Much

Cupid Boy

Looking For An Angel

Can’t Beat The Feeling

Kylie каза: “Обожавам еуфоричното чувство на ‘Aphrodite’…изкусителен поп директно за дансинга.”

Изпълнителният продуцент Stuart Price: “Kylie прави поп денс музика по най-добрия начин. Помисли си за всичко, което е Kylie и ще го намериш в албума.”

Видеото към „All The Lovers”, което от няколко седмици може да се гледа и по българския телевизонен ефир, влезе директно на първа позиция в класацията Топ 40 на телевизия MAD. Всеки ден един от зрителите на музикалната телевизия ще има възможността да спечели копие от новия албум на Kylie.

‘Aphrodite’ е на музикалния пазар от Анимато Мюзик/ EMI с медийната подкрепа на радио FM+, радио Fresh и телевизия MAD.

Превод! Kylie Minogue – All The Lovers ( Високо Качество ) Kylie Minogue – All The Lovers Kylie

Снимка: Animato Music / EMI

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.