Днес Алфа Радио е рожденик – чуй, че е променено! с онлайн видео и снимки

Днес Алфа Радио е рожденик – чуй, че е променено!

Повече информационни емисии, нови джингли и сигнали, а от април ще има и нови музикални предавания

22 март 1996, 12 ч. на обяд. На честота 91.7 MHz в радиоефира на Варна звучи “All For Love” на Стинг, Брайан Адамс и Род Стюарт. Ражда се нова частна радиостанция – Алфа радио.

22 март 2010, 12 ч. на обяд , Алфа слушат в радиоефира на 11 български града, а по интернет и чрез сателит програмата му достига до всяка точка на планетата.

Специализирано в излъчването на клубна музика, авторски шоупрограми на световни диджеи и партита на живо от клубове, площади, плажове и поляни по целия свят, Алфа радио гордо носи титлата Най-добро денсрадио в Югоизточна Европа, присъдена му с награда от фестивала СийМи през 2009.

Алфа радио е организатор на едни от най-запомнящите се музикални денс събития в страната и медиен партньор на редица музикални денс фестивали в цяла Европа.

В деня на фактическия си рожден ден партирадиото ще представи обновената си програма с повече информационни емисии, нови джингли и сигнали, а от април ще има и нови музикални предавания на популярни български и чуждестранни диджеи.

Партито по повод 14 ефирни години ще се случи на 3 април в зала Младост на Двореца на културата и спорта във Варна и за пореден път българското партирадио ще събере брой диджеи според броя на годините си.

Специално за случая у нас за първи път идва най-горещият диджей в момента – Serge Devant, а денс маниаците от цялата страна очакват събитието с нетърпение.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.