DMX аут от дранголника, пее в София за 25 лева с онлайн видео и снимки

DMX аут от дранголника, пее в София за 25 лева

DMX едно от найчаканите имена на хипхоп музиката пристига за първи път в България

След множеството проблеми с властите и излежаните му присъди DMX вече е свободен човек и тръгва на турне, което ще обхване Европа, Азия и Африка.

Ърл Симънс (Earl Simmons), както е истинското име на DMX, пристига в София на 29-ти ноември веднага след участието си на голям фестивал в Прищина, Косово.  За локация на концерта е избрана обновената зала Христо Ботев в Студентски град. От българска страна концерта ще подгреят едни от най-утвърдените имена в БГ хип-хопа като xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho; beatbox Red One, DJ SWED LU, DJ Yangfetish, DJ Diamondz, X NRG crew, dance formation Sugar Wings; Host Negy (Fars)

Организатори на концерта са 359hiphop.com – сайта за хип-хоп култура и клуб „Грамофон”. Те обещават различни активности, съпътстващи концерта, за които ще научите повече информация в събитието във Facebook – https://www.facebook.com/events/169782963220226/

Билети могат да бъдат закупени от Eventim, Ticketportal и Ticketstream, както и в Билетен център НДК. Билети за студенти се пускат в ограничени количества и могат да бъдат закупувани и всеки четвъртък на 359 High Society Party в клуб „ Грамофон”. Промоутърите организират и томбола с 12 безплатни билета, която ще се тегли на 7, 14, 21 и 28.11 по време на партитата в клуба. На 28.11., на голямото DMX пре парти, официалният  DJ Swed Lu и Мария Бонева ще изтеглят печелившите, които ще гледат безплатно концерта.

Билети:

Стандартен билет – 35 лева на предварителна продажба

Студентски билет – 25 лева на предварителна продажба

VIP билет – 55 лв. на предварителна продажба

 

ВАЖНО: Всеки закупил студентски билет е необходимо да покаже валиден и заверен документ, с който удостоверява, че има студентски права на входа на залата. Ако такъв липсва, лицето няма да бъде допуснато до събитието или ще трябва да закупи нормален билет.

Събитието е забранено за лица под 18 години!

 

Билети:

Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/dmx-sofia-hristo-botev-hall-338376/event.html

TicketStream: http://web.ticketstream.cz/bgts/book.schedule.jsp?event=42469&start_group=1

Ticketportal: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=42751

 

 

Информация за DMX

Ърл Симънс е роден на 18 декември 1970 в Балтимор, щата Мериленд, САЩ. Израства при леля си в Ню Йорк Сити. Той прекарвал голяма част от времето си на улиците и в гетото на Йонкърс(Ню Йорк) и извършвал много престъпления, за които бил често арестуван. Той обаче взимал хип-хопа насериозно, и го считал като начин да избегне трудните времена, през които преминавал. Младият Ърл прекарал много голяма част от юношеството си в затвор.

“X” обожава кучетата. Малко известно е какво точно означава голямата татуировка на гърба му “ONE LOVE BOOMER” и рисунката под нея на глава на питбул. BOOMER е било любимото куче на рапъра. Музикантът можел да вярва само и единствено на четириногото, но го прегазва кола и то умира. Потресен от случилото се DMX татуира името му на гърба си, за да го помни цял живот.

DMX е част от легендарния лейбъл RUFF RIDERS, който включва още Swizz Beatz, EVE, The LOX и др. Сингълът, който изпява за първи път е “BORN LOSER”. Участва в различни общи проекти с LL Cool J, Mase, Sisqo, Rakim, Busta Rhymes и др.

DMX прави и забележителна филмова кариера : “Belly” (играе главната роля и си партнира с Nas),”Romeo Must Die” (играе ролята на собственика на бар Силк), “Exit Wounds” (главна роля в отлична комбина със Стивън Сегал и “Cradle 2 The Grave” – страхотен екшън с участието и на Джет Ли.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 ноември 2013 г.