DJ Juan Alvarez със собствена вечер всеки месец в „Ялта“ с онлайн видео и снимки

DJ Juan Alvarez със собствена вечер всеки месец в „Ялта“

Before&After с DJ Juan Alvarez от 16 октомври

Нов музикален проект Musicology стартира от този сезон клуб Ялта, с който ще акцентира на най-новите музикални стилове от световната клубна сцена. В рамките на проекта от 16-и октомври започва поредицата Before&After, в която главно действащо лице ще е DJ Juan Alvarez. Име, което всички посетители на най-добрия клуб в България познават много добре като един от резидентите на Ялта.

DJ Juan Alvarez пуска в Ялта вече 3 години и не минава нито едно голямо събитие в клуба без негово участие. Неизменно досега той е подгряващият диджей на всички големи имена, гостували, както в Ялта, така и по морето в поредицата летни мега партита Solar. А списъкът от световни величия е безкрайно дълъг– Tiësto, Danny Tenaglia, Victor Calderone, Dimitri from Paris, Mark Knight, Miguel Mix, Paul Oakenfold, Pete Tong, Robbie Rivera…..

Уникалният стил на Juan Alvarez многократно е карал посетителите да сравняват неговото изпълнение с това на гостуващата звезда и често везните се накланят в негова полза. Една от причините за това е новият музикален стил – хаус с транс елементи, който DJ Juan Alvarez налага последните 6 месеца.

И въпреки че досега той винаги е бил before кулминацията на вечерта, от 16 октомври един път месечно феновете на качествената електронна музика ще имат възможността да се забавляват с неговите специални селекции през цялата нощ. Затова и неговите партита са озаглавени Before&After.

Повече информация и подробности за специалното парти Before&After на 16 октомври ще намерите във фейсбука на клуб Ялта – http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=153127905620

Коментари (2)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.