DJ Galka гола и татуирана до дупето? Верен е слухът! /видео/

DJ Цеци Лудата глава и DJ Галка в екшън драма

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=E7JlSXWGdDs

DJ Цеци Лудата глава и DJ Галка стартират Новата година с дългоочаквания си проект „Верен е слухът”. След известно отлагане видеото вече се върти в ефира на ФЕН ТВ.

Песента е авторска композиция на двамата диджеи. Текстът е поверен на поетесата Мариета Ангелова.

Премиерата на лентата трябваше да се състои още в края на миналата година, но нагли крадци, които отмъкнаха финалния вариант на клипа от колата на изпълнителите, провалиха плановете им. В крайна сметка всичко завърши благополучно и клипът „Верен е слухът” вече е на екран.

Сценарият на видеото, режисирано от N-Team, е замислен от диджейската двойка. Разказва се как лирическата героиня хваща своя любим да си разменя телефония номер с момиче в нощен клуб. Напук на това, тя му изневерява с негов много близък приятел. Кулминацията настъпва, когато той се прибира от работа и ги хваща в леглото.

Цеци толкова се увлякъл от ролята си, че когато дошъл ред на тази сцена, започнал да троши предмети в хотела, където снимали. Това не било предварително договорено с управителите. Естествено, Цеци и Галка си платили щетите. Последната развява щедър татус по голия си гръб, достигаш досами дълбините на долни срамни части.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 януари 2014 г.