DJ DIASS от „Алфа радио“ издава албум, гледай на живо!

DJ DIASS с дебютен албум

DJ DIASS ще представи дебютния си музикален албум „PARTY BEACH” на 27 август от 20,00 часа. Домакин на промоцията ще е едноименното заведение на територията на Гранд хотел “Варна” в морската столица, а генерален спонсор е курортен комплекс „Св.св. Константин и Елена”.
Достъпът до Гранд хотел “Варна” ще е само с покани, а афтър партито с начален час 22:30 ч. ще се вихри в клуб Рапонги на плажната алея във Варна. Сайтовете www.alpharadio.bg и www.ibvmusic.com ще излъчват на живо промоцията в Интернет. Продуцент на албума е лейбълът на Теди Джорджо DJ UNIVERSE.

12 парчета, уникална сцена, 80 минути звук и светлина ще оставят отпечатъци в историята на музиката. Освен DJ DIASS, на сцените на промоцията със свой сет ще се изявят и гостуващите диджеи Doncho, Giorgio B, най-добрия български ремиксатор Rossko, Victor, Ross & Spassoto, Milen Yanev & X-TO и вокалните изпълнители Ели Раданова (Мusic idol 3), Нели Грегъри, Стелко (RST) и Diva.

Очакват се много специални гости, сред които със сигурност ще се открояват Любо Ганев и момчетата от българския националния волейболен отбор и треньорския им щаб начело с Радо Стойчев.

DJ DIASS работи от няколко години по албума и вплита в музиката си много инструменти, като прелива китара, пиано и цигулка в неделим микс от слънце, море и любов. На 27 август звукът на 2011 година ще тръгне от Варна, за да достигне до милиони сърца в цял свят, туптящи в ритъма на хаус музиката и да завладее европейските и световни денс класации.

Новаторът на световната хаус сцена DJ DIASS неведнъж е доказал своите умения зад пулта в десетки клубове в България. Той е откритие на Алфа радио и двукратен шампион на България (2008 и 2010 г.) – победител в конкурса на Алфа радио в категория „Млади таланти” и в националния конкурс “DJ Vibrations 2010” – Велико Търново за най-добър House DJ на България.

DJ DIASS е преминал през шестгодишна музикална школа по пиано и солфеж и е бил на обучение по продуцентство при Иван Ковачев – единствения българин, участвал в проектите на TIESTO. Пилотното парче “Party beach” е със специалното участие на певицата Нели Грегъри, популярна като българската Арета Франклин, която работи в едни от най-елитните пиано барове у нас и в чужбина. В проекта има и парче на български с участието на бившия вокал на RST Стелко. Вокалите на английски в парчетата “Better run away” и “Stefania” са изпълнени от откритието на DJ DIASS Diva. Родена във Варна и завършила висшето си образование в САЩ, Невяна Цветкова (Diva) e млада и амбициозна изпълнителка с широк творчески диапазон – от джаз и поп до авторска музика на фолклорна основа.

Президентът на DJ UNIVERSE Теди Джорджо вече е презентирал албума на чуждестранни компании, които са проявили интерес към проекта на новатора на хаус звученето DJ DIASS .

Коментари (0)

Публикувано в на 22 август 2011 г.