Диво сърце – хитов турски сериал по bTV + видео с онлайн видео и снимки

Диво сърце – хитов турски сериал по bTV + видео

Нов драматичен турски сериал „Диво сърце” – от 25 февруари по bTV

От 25 февруари всеки делничен ден от 13:30 часа зрителите на bTV ще могат да се насладят на неповторимата история на Юсуф Мироглу, пресъздадена от актьора Кенан Имирзалъолу („До последен дъх”) в  сериала „Диво сърце” („Deli Yürek“, 1998).

Необикновената драматична история проследява съдбата на смелия, млад и красив Юсуф, наричан в квартала си още „Диво сърце”. Сърцето на героя на Кенан е изпълнено с негодувание срещу неправдите и упадъка на обществото, от което самият той е част… и срещу човека, който получава всичко, което желае – мафиотския бос, наричан „Големия брат”. Съдбата обаче поднася неочаквана изненада, когато красивата и невинна дъщеря на мафиота се влюбва в непокорния Юсуф.

В сериала зрителите ще имат възможността паралелно да проследят още историята на телевизионен продуцент, който би пожертвал всичко, за да достигне мечтания рейтинг и просперитет на продукциите си. Безскрупулната войната между две враждуващи банди, всяка от които цели да елиминира противника, заобикаляйки всички закони и правила, ще държат в напрежение аудиторията. Всичко това и невъзможна любов – в най-новия драматичен сериал по bTV„Диво сърце”, от 25 февруари, всеки делник от 13:30 часа.

Гледай видео запис от сериала онлайн!

Галерия от сериала:

Коментари (1)

Публикувано в на 21 февруари 2013 г.