Дивна повежда протест в Революция Z

Дивна повежда протест в училището на Цеков – от 21:00 часа в „Революция Z” по bTV

На 21 март (четвъртък) от 21:00 часа, в третия епизод на „Революция Z” след напрегнат екшън в полицейски стил семейството на Фипо ще порасне с още един член.

Работата на Савов в частното училище ще става все по-трудна, но в други ще предизвика откровена завист. Един общински съветник ще застане на пътя на преподавателя и ще го принуди да вземе крайно решение във връзка с образователните методики.

Междувременно, дори враговете се обединяват в обща кауза. Учениците подготвят истинска революция, която ще хване Цеков неподготвен. И организацията е сериозна – с лидери, поддръжници, подписка за изява на гражданската позиция, плакати, официално искане… и всички необходими аксесоари. А протестът ще поведе не кой да е, а любимата на публиката Дивна. Дали който пее и танцува ще страда много ще стане ясно в четвъртък.

Мария я очаква голяма премиерна вечер в театъра. Пепи ще откаже да придружи приятелката си, но някой все пак ще реши да го замести. Ще се зарадва ли красивата гримьорка на неочакваната изненада, какъв е животът зад кулисите на театралната сцена и докъде може да доведе едно позабравено парче със сантиментална стойност?

Цеков ще влезе в ролята на римски император, но мъдростта на историята е категорична, че с терористи не се преговаря, защото може да стане опасно. И въпреки искреното му желание за демократично вземане на решения, директорът ще се принуди еднолично да направи трудните крачки.

Дали ще постигне целта си сред учители, ученици и родители – от 21:00 часа в „Революция Z по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 21 март 2013 г.