Дивата муха – „пичовско“ предаване за екстремен спорт по bTV Action!

Първото по рода си предаване за екстремни спортове „Дивата муха” стартира на 10 март по bTV Action

От 10 март по bTV Action започва излъчването на „Дивата муха” – първото по рода си предаване в българския ефир, изцяло посветено на екстремни спортове и на хората, които ги практикуват.

Всяка неделя от 21.00 до 22.00 часа в двата последователни епизода на предаването  зрителите на bTV Action ще се запознават както с атрактивен и нетрадиционен спорт, така и с общността, която го практикува. Водещият Оги Начев ще показва местата, на които се практикува дадения спорт, подходящата екипировка и кратко видео с информация за самия спорт, което ще включва най-големите постижения у нас и в чужбина. Феновете на екстремните спортове и екшъна ще имат възможността да се запознаят с главните герои на шоуто и да разберат откъде се е зародила страстта им към спорта, с какво се занимават през свободното си време, как се забавляват и какво ги вълнува.

Водещият на предаването – Оги Начев е авантюристична личност с дългогодишен опит в екстремните спортове. Освен че ще бъде медиатор между спортистите и зрителите, той ще бъде готов да се впусне в нови, различни предизвикателства. Най-забавната част от предаването ще показва първите стъпки на водещия в даден спорт. Той, разбира се, няма да се справя блестящо, но основната му задача ще бъде да споделя своите впечатления от преживяното. Зрителите ще имат възможността да изпращат и свои „домашни” клипове от опита си с екстремните спортове, които по-късно ще могат да участват в класация за най-добър клип.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 март 2013 г.