Дивата муха – bTV Action пуска собствено екстремно шоу! с онлайн видео и снимки

Дивата муха – bTV Action пуска собствено екстремно шоу!

Акценти от филмовата програма на bTV Action за периода 4 – 10 март 2013 г.

Петък, 8 март
22:00 часа
Заразно зло: Изтребване
Оригинално заглавие: Resident Evil: Extinction (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Трилър, Екшън, Ужаси
Режисьор: Пол У.С. Андерсън, Ръсел Мълкахи
Актьори: Майк Ейпс. Али Лартър, Джейсън О’Мара, Иън Глен, Мила Йовович, Ашанти, Кристофър Игън, Спенсър Лок

Гледай видео анонс онлайн

Мила Йовович се завръща в третата част на успешната поредица „Заразно зло”.Този път „изтребването“ е съсредоточено в пясъците на пустинята Невада, като отново ни предлага достатъчно зомбита и страхотни специални ефекти.

За повечето хора Лас Вегас е синоним на забавление и слънце. Слънцето още е там, но с изключение на няколко ръждиви останки, сега градът, синоним на блясък и лукс, е изравнен със земята. Станал отново част от безводната пустош, заспала своя горещ сън.

Обитателите й са човекоядни зомбита: живите мъртви, които се процеждат от някогашните си обвивки. Сега Алис, с нови сили и с помощта на екипа си (Одед Фер, Майк Епс, Али Лартър, Ашанти), ще се изправи срещу злите сили с една единствена цел – да ги върне обратно към смъртта!

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 16 години.

Неделя, 10 март
21:00 часа
Дивата муха – предаване за екстремни спортове
Всяка неделя от 21.00 часа, два епизода от по 30 минути

Първото по рода си предаване в българския ефир, посветено изцяло на екстремни, нетрадиционни спортове и на хората, които ги практикуват.

Водещият Оги Начев е авантюристична личност, с дългогодишен опит в екстремните спортове. Той ще е и медиаторът между спортистите и зрителите, който пита за всяка подробност и сам е готов да се впусне в нови, различни предизвикателства. Във всеки епизод той ще запознава зрителите с атрактивен, нетрадиционен спорт, както и с общността, която го практикува.

В началото на всяко предаване Оги Начев представя местата, на които се практикува даденият спорт, подходящата екипировка и кратко видео с информация за самия спорт, включващо най-големите постижения у нас и в чужбина. Зрителите ще имат възможност да се запознаят и с главните герои на шоуто и да разберат как са се запалили по спорта. Техните кратки визитки ще покажат най-атрактивните им изпълнения, но също така ще разкажат и с какво се занимават спортистите през свободното си време, как се забавляват, какво ги вълнува?

Веднага след това следва и най-забавната и атрактивна част от предаването, а именно как водещият прави първи стъпки в този спорт. Той разбира се няма да се справи блестящо, но целта е непрекъснато да споделя със зрителите какво усеща, страх ли го е и дали му е забавно. За да се превърне в култово за общностите, които практикуват тези спортове, в края на всеки епизод ще се излъчват клипчета, произведени от самите тях. Ще се направи класация за най-добър „домашен” клип, в която ще се излъчва победител, за който самите зрители са гласували.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 февруари 2013 г.