Diva Universal през ноември – нови филми и „Момичетата Гилмор“

DIVA UNIVERSAL – акценти за ноември 2010

Премиерна поредица – Момичетата Гилмор, 1 сезон
(GILMORE GIRLS – SEASON I)
От 5 ноември, всеки делничен ден, 20:00 ч.

Действието се развива в град Кънектикът, населен с еклектична смесица от мечтатели, художници и най-обикновени хора. „Момичетата Гилмор” е изпъстрена с хумор, прочувствена драма за живота на няколко поколения, разказваща за приятелството, семейството и отношенията, които свързват хората. Поредицата се съсредоточава върху живота на 32-годишната Лорелай Гилмор и 16-годишната й дъщеря Рори.

ПРЕМИЕРНИ ФИЛМИ

Кладенецът на желанията
(Wishing Well)
2 ноември, вторник, 21:00

„Кладенецът на желанията” намира нюйоркчанката Синтия в малък град в Америка, на грешното място, без пари, на работа, която не е по вкуса й. Може би не трябваше да приема предизвикателството на легендата за Кладенеца на желанията в Слоу Крийк, за да открие дали наистина този кладенец сбъдва желания…

Кошмарно наследство
(Legacy of Fear)
12 ноември, петък, 21:00

„Кошмарно наследство” е спиращ дъха криминален трилър, който следва стъпките на Джийн – детектив, разследващ убийства, на който е възложена задачата да намери и хване убиец-имитатор, който подражава на зловещите престъпления, извършени от свиреп убиец преди тридесет години в тих провинциален град.

Влюбен до уши
(Lost in Love)
16 ноември, вторник, 21:00

Във „Влюбен до уши” археологът, Ерик, е по следите на древно съкровище в Гърция. Но оборудванете му, установява, че най-важната находка може да е скрита под таверната, собственост на обекта на желанията му – красивата и безкомпромисна Катерина. Ще захвърли ли Ерик плодовете на труда на целия си живот и надеждата да изпълни най-заветното желание на баща си заради любовта на една страхотна, независима жена?

Заблуждение
(Mistaken)
26 ноември, петък, 21:00

Това е мрачен и завладяващ разказ за прелъстяване и предателство, в който Нели Гивънс рискува живота си в опасна мисия, за да намери жената, която е откраднала самоличността й и я използва, за да осигури охолния си и луксозен начин на живот.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.