Disney Channel тръгва, виж какво да очакваме! с онлайн видео и снимки

Disney Channel тръгва, виж какво да очакваме!

Обявена е датата на стартиране на Disney Channel в България

The Walt Disney Company обяви днес, че Disney Channel, водещата детска телевизия в света, ще стартира в България на 19-и септември 2009 г.

Disney Channel Bulgaria ще бъде насочена към две определени възрастови групи – деца на възраст между 2 и 5 г. и деца на възраст между 6 и 14 г. и техните семейства, и ще предлага на зрителите неустоим микс от програми.

Каналът ще отбележи своята премиера с “Хана Монтана”, игрален сериал, разказващ за ученичката Майли Стюарт (Майли Сайръс), която води таен двойнствен живот като световно известната поп изпълнителка “Хана Монтана”.

Международната сензация, чиято премиера беше през март 2006 г., достига до над 200 милиона зрители по света на всяко тримесечие.

Други заглавия от впечатляващата програма на канала са най-добрата анимация на Disney “ Финиъс и Фърб”, както и “Джонас” – сериал с участието на мултиплатинените музиканти Jonas Brothers, който ще бъде показан у нас за пръв път.

Освен това, Disney Channel ще излъчва и много игрални филми, включително световните хитове “Хайскул Мюзикъл”, “ Кемп Рок ” и “Програма за защита на принцеси”.

Мачек Брал, вицепрезидент и главен мениджър на Disney Channels за Централна Европа, Близкия Изток и Африка, коментира: “Нашите програми са еднакво привлекателни за децата и техните семейства по целия свят, и съм изключително щастлив, че зрителите в България ще могат да се радват на уникалния микс от програми, игрални и анимационни филми на Disney Channel.”

Disney Channel Worldwide представлява най-успешното портфолио детски канали в света с 98 канала и/или блокове по други телевизии в 167 страни и на 32 езика. До началото на 2010 г., Disney Channel и Disney Channel XD ще присъстват в 13 милиона домакинства в Централна и Източна Европа.

През 2008 г. Disney Channel се нареди на първо място сред детските канали в 17 държави. Disney Channel продължава да се развива с бързи темпове на нови пазари по света и играе ключова роля в представянето на марката Disney на новите потребители.

Сериалите по Disney Channel:

“Хана Монтана”

“Хана Монтана” е игрален комедиен сериен филм за живота на тинейджърката Майли Стюарт, която живее с брат си и овдовелия си баща-писател на песни. Без знанието на нейните приятели и съученици Майли води таен двойнствен живот – тя е световно известната поп изпълнителка “Хана Монтана”. Чрез комбинирането на сценичния си персонаж с творческите костюми Майли открива, че може да има най-доброто от двата свята – славата и успеха на известна певица и забавлението на гимназията с най-добрите й приятели Оливър и Лили, които единствени знаят за тайната й идентичност.

“Финиъс и Фърб”

В тази изпълнена с музика 2D анимационна комедия за деца, туийнове и семейства, изобретателният Финиъс Флин и находчивият му доведен брат Фърб Флечър с радост се заемат да победят скуката и да направят всеки от 104-те дни от лятото значим. Сред изпълнените им със забавление проекти са построяването на влакче на ужасите в пълен мащаб, създаването на нов сезон наречен “злято”, превръщането им в поп сензации за един ден, построяването на плаж в задния им двор и организирането на конкурс по сърф, както и пътуване назад във времето до Юра. В приключенията си са придружени от Птицечовката Пери – привидно глупавият им домашен любимец, който тайно от всички води двойнствен живот на Таен Агент П, който спасява света като ловко побеждава злия д-р Дуфеншмърц. В същото време по-голямата им сестра Кандис е възмутена от смелите лудории на братята си и си поставя за най-важна цел да ги изпорти на мама и татко, но никога не успява да ги хване на местопрестъплението.

“Джонас”

Музикалните сензации Jonas Brothers са в ролите на рок звезди в тази заснета с една камера серийна комедия, подсилена с много оригинална музика. Историите проследяват братята рок-звезди Кевин, Джо и Ник Лукас – групата JONAS, които макар да ходят по турнета, да имат лъскави китари, готини дрехи и напливи от влюбени фенки на всяка крачка, попадат в най-разнообразни ситуации от комедийни срещи до приключения в опит да водят нормален живот. Действието се развива в семейната къща на братята Лукас в Ню Джърси (преобразувана пожарна), в която живеят с родителите си Том и Санди и малкото си братче Франки, а също и в Horace Mantis Academy – частното училище, което посещават заедно с дългогодишната си приятелка и гуру на стила Стела Малоун и Мейси Миса – самопровъзгласила се за фен №1 на JONAS.

“Ким Суперплюс”

“ Ким Суперплюс ” следи комедийните екшън приключения на нормално момиче от гимназията, което “съвсем случайно” в свободното си време спасява света от нечестиви злодеи. Изобретателността и издръжливостта помагат на съседското момиче-супергерой да провали плановете на враговете си по света. За това й помагат приятелите й приключенците – Рон Стопабъл и домашният му любимец – гол плъх на име Руфъс, както и техникът Уейд, който им доставя жизненоважна информация през специален уред “Кимуникатор”.

“Магьосниците от Уейвърли”

Алекс Русо и братята й Джъстин и Макс са до голяма степен като останалите тинейджъри в манхатънския си квартал, но с една голяма разлика – те идват от стар род магьосници и трябва да се научат да управляват способностите си или да рискуват скоро да ги загубят. Баща им Джери е бил роден със същите способности, но се е наложило да се откаже от тях, за да се ожени за майка им – смъртна жена на име Тереза. Сега, докато родителите им ръководят семейния бизнес – сандвич-бар Waverly Sub Station, трите деца влизат и излизат от комедийни ситуации докато се борят с растящите си магически способности и типичните тинейджърски препятствия – училището, приятелите и семейството.

Коментари (7)

Публикувано в на 4 август 2009 г.