Disney Channel тръгва с адски силна програма – убеди се сам! с онлайн видео и снимки

Disney Channel тръгва с адски силна програма – убеди се сам!

DISNEY CHANNEL BULGARIA
ПРОГРАМАТА – АКЦЕНТИ
Септември 2009

Стартира Disney Channel Bulgaria – 19-и септември!

Дългоочакваният старт на годината е реалност – Disney Channel ще стартира за първи път за българските зрители на 19-и септември! Пригответе се за специална програма през този ден, включваща “Търсенето на Немо” и най-новият игрален филм на Disney Channel “Програма за защита на принцеси”.

Зрителите ще могат да се насладят на премиерните епизоди на други топ програми, включително третия сезон на “Хана Монтана”, очаквания с огромно нетърпение “Джонас”, втори сезон на световния анимационен хит “Финиъс и Фърб” и първи сезон на “ Лудориите на Зак и Коди”

Старт: Хана Монтана Сезон 3
Стартът на най-големия сериал по Disney Channel за 2009 идва в България! Премиерата е на 19-и септември, събота, от 11:00 ч.

Глобалната поп сензация Майли Сайръс се завръща за още един по-смайващ сезон на супер хита на Disney Channel “Хана Монтана”. Третият сезон включва страхотни истории, изцяло нови песни и чисто нов, вдъхновен от 80-те имидж на талантливата тийн сензация. Стартовият ден започва с двоен епизод в 11:00 ч. и още един епизод в 19:15 ч. Други епизоди ще се излъчват всеки вторник и четвъртък, събота и неделя.

Старт: Магьосниците от Уейвърли Плейс
Премиера на 20-и септември, неделя, 11:00 ч.

Семейство Русо много прилича на другите семейства в манхатънския квартал, но с една съществена разлика… те са потомци на старинен род вълшебници. Сега тримата тинейджъри в къщата – Джъстин, Алекс и Макс, трябва да овладеят нарастващите им сили преди да са ги изгубили в “Магьосниците от Уейвърли Плейс”.

В “Магьосниците от Уейвърли Плейс” участва Селена Гомес в ролята на Алекс, една от най-големите звезди на Disney Channel. Гледайте премиерата на новия сериал на 20-и септември от 11:00ч., с повторение в 17:30ч. Други епизоди ще се излъчват всеки вторник,
четвъртък, събота и неделя.

Старт: Джонас
Премиера на 19-и септември, събота, от 12:00 ч.

Дългоочакваното телевизионно комедийно шоу с оригинална музика на Jonas Brothers е с премиера на 19-и септември. Кевин, Ник и Джо участват в ролите на фиктивните братя Лукас, а историята ги проследява през неочакваните, непредвидими и често абсурдни ситуации, пред които рок-енд-рол братята -суперзвезди са изправени, докато се опитват да водят нормален живот.

Стартът на “Джонас” ще включва двоен епизод в 12:00 ч. друг епизод в 22:30 ч. Други епизоди ще се излъчват всеки вторник, четвъртък, събота и неделя.

Още стартове…

Disney Channel ще представи и следните премиери през септември:

o Оригиналният филм на Disney Channel “Глезлите”
o “Смяна”
o “Лило и Стич”
o “Американски Дракон”
o “Ким Суперплюс”

PLAYHOUSE DISNEY

Програмният блок, създаден специално за деца в предучилищна възраст – 2-5 години, идва и в България. Всички сериали на Playhouse Disney комбинират творчески разказ и очарователни герои, за да направят ученето забавно изживяване за малките зрители.

Блокът Playhouse Disney се излъчва понеделник-петък от 8 до 10.35 ч. и уикенди от 6 до 7:15 ч.

**НОВИ СЕРИАЛИ**
“Ханди Мани“ – с действие, развиващо се в етнически разнообразната общност Шийтрок Хилс, “Handy Manny” включва богати персонажи, заразяваща латино музика и приятни истории, които решават проблеми чрез сътрудничество и находчивост.

**НОВИ СЕРИАЛИ**
“В КЛУБА НА МИКИ МАУС”
представя Мики Маус и любимите му приятели на цяло едно ново поколение деца, като ги включва във вълнуваща игра и ги приканва да помагат от вкъщи в преодоляването на препятствия чрез приповдигащи, интерактивни приключения.

**НОВИ СЕРИАЛИ**

“Моите приятели Тигър и Пух” представя Гората сто акра в жива 3D анимация. Тигър, Пух и останалите герои срещат нов приятел – шестгодишното момиче Дарби. Всеки епизод се върти около решаването на мистерия, а Пух и приятелите му развеждат из историята природно любознателните зрители в предучилищна възраст, за да развият у тях наблюдателни умения за социалния живот и физическия свят, в които живеят.

За Disney Channel Bulgaria

Disney Channel, водещата детска телевизия в света, стартира в България на 19-ти септември 2009 г. Програмата й ще бъде насочена към две определени възрастови групи – деца на възраст между 2- 5 и деца на възраст между 6-14 години и техните семейства, и ще предлага на зрителите неустоим микс от програми.

Disney Channel Worldwide представлява най-успешното портфолио детски канали в света с 98 канала и/или блокове по други телевизии в 167 страни и на 32 езика. До началото на 2010 г., Disney Channel и Disney Channel XD ще присъстват в 13 милиона домакинства в централна и източна Европа. През 2008 г. Disney Channel се нареди на първо място сред детските канали в 17 държави. Disney Channel продължава да се развива с бързи темпове на нови пазари по света и играе ключова роля в представянето на бранда Disney на новите потребители.

Коментари (49)

Публикувано в на 25 август 2009 г.