Discovery Channel показва коли и кораби, на границата на въображението! с онлайн видео и снимки

Discovery Channel показва коли и кораби, на границата на въображението!

Затаете дъх и се пригответе за премиерите на сериите Мотори от моторния град и Огромни кораби по Discovery Channel

Discovery Channel през ноември е изцяло посветен на бързи и гигантски превозни средства.

Мотори от моторния град, чиято премиера е на 20-ти ноември в 21:55 часа, проследява ежедневието на световно известните майстори на мотоциклети и коли, основатели на „Детройт брадърс къстъм сайкълс“.

Заедно те обединяват усилия и създават единствени по рода си превозни средства, чиито механизми и способности се измерват единствено с лимита на техните представи и тяхното въображение.

А те са огромни. Станете свидетели как преобразяват Форд „Модел Т”, 1992 година, в невероятен Хот Род или как трансформират Шевролет Suburban, модел 92-А, в един звяр.

Тези момчета могат да сътворят всяка машина, която стане плод на въображението им. Присъединете се към тях и вижте как детските ви мечти за трансформация на автомобили стават реалност.

Ако тези превозни средства не са достатъчно големи за вас, тогава може да насочите вниманието си към Огромни кораби. Всички на борда! Discovery Channel представя това невероятно предаване, което стартира на 30-ти ноември от 21:00 часа.

Оставяйки настрани нон-стоп работещите бюфети и коктейлните партита на палубата, екипът на Discovery Channel застава на борда на някои от най-великите пътуващи кораби в света, за да ви покаже какво всъщност се крие във вътрешността на тези морски гиганти.

Всеки един от шестте епизода дава безпрецедентен достъп до всичко над и под палубата – от механиката на модерното корабоплаване до човешките драми на мореплавателите. Дали става въпрос за тежкотоварни мега-кораби или военни кораби, поредицата разкрива какво се случва отвътре по време на цялото пътуване.

ОГРОМНИ КОРАБИ показва зашеметяващи  кадри, заснети на борда на тези плавателни съдове и изучава както механиката на всеки от тях, така и сложните взаимоотношения на хората на борда. Запознайте се с шестте различни екипажа в поредните серии, станете част от тях и открийте какво прави работа на персонала толкова уникална и понякога толкова предизвикателна.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.