Dirty Dance Party се завръща – белезници, банани със сметана и…?

Чернокож шоумен вдига завесата за мръсните танци в Ел Ей

Топтанцьорки ще инжектират адреналин в Ел Ей Клуб на 15 октомври, когато чернокожата звезда МС Майкъл ще вдигне завесата на завърналото се в София уникално Dirty Dance Party. Мръснишкото шоу ще бъде презентирано днес – петък, от 22 ч., когато новият Ел Ей Клуб ще представи октомврийската си програма и музикалните звезди на заведението – Веси Бонева и Клавдия от Стар Академи.

Година след като беше създадена невероятната идея за известни танцьорки, танцуващи  под звуците на провокиращи RNB & HIP HOP парчета в елитни заведения , DIRTY DANCE партито отново стартира.

На дансинга ще покажат своите умения зашеметяващите танцьорки  Арина Вълкова, Яна Милчева, Виктория Михова, Габриела Илиева, Индира Касимова.

Предстоят и серия от атрактивни конкурси след успеха на Мис Естествен бюст в края на септември. Вече се набират кандидатки за конкурса „Мис Ел ЕЙ„, който ще се състои на 13 октомври, сряда.

Седмица по-късно – на 20 октомври, най-разкрепостените фенки на клубния живот могат да се борят за първото издание на конкурса „Мис Кралица на удоволствията„.  Гърлите ще могат да демонстрират своето въображение и умения в трите тура – еротично ядене на банан, потопен в сметана, рисуване с език върху мъжко тяло, напоено с течен шоколад,  най-страстно връзване с белезници  и много други предизвикателства.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2010 г.