Динозавър поглъща хора пред The Mall! с онлайн видео и снимки

Динозавър поглъща хора пред The Mall!

45-метров динозавър от Холивуд пристига пред софийски мол

Гигантското създание е сътворено в една от компаниите, изработили декорите за „Властелинът на пръстените“ и „Хари Потър“

Атракцията за деца и възрастни ще гостува пред сградата на търговския център в София от 12 до 19 септември, след което отпътува за Холивуд.

Гигантският 45-метров динозавър ще полегне на входа на „Тhe Mall“ на бул. „Цариградско шосе“ и ще позволи на всички желаещи да се разходят в него. Влизайки през устата ще може да се види огромното му сърце и да се усети мощното му сърцебиене и дишане, а по „пътя“ следват още вълнуващи изживявания.

Впечатляващото с размерите си създание е сътворено в Холивуд, в една от компаниите, изработили декорите за „Властелинът на пръстените“ и „Хари Потър“. Пристига в страната ни от френската столица Париж, бладарение на интернационалната компания Xanalani и ПРофайл като „отсeданa“ пред Мол Варна. „The Beast“ премина за кратко и през Слънчев бряг.

Цена на билета ще е 6 лева, като децата под 10 години ще влизат задължително с придружител. Малчуганите с ръст до 1,10 м. ще бъдат допускани безплатно.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 септември 2011 г.