Dimitri From Paris и още звезди за 21 години Yalta Club с онлайн видео и снимки

Dimitri From Paris и още звезди за 21 години Yalta Club

Yalta Club празнува 21-вия си рожден ден през целия февруари с куп световни музикални знаменитости

С едномесечен парти маратон доказано най-добрият български клуб у нас Yalta Club ще отпразнува 21-вия си рожден ден през целия месец февруари. Специално по този повод в клуба пристигат едни от най-големите имена на световната електронната сцена.

На 3-ти февруари началото на празненствата ще постави най-стилният артист на световната електрона сцена – Dimitri From Paris (на снимката горе). Французинът от гръцки произход се завръща на ялтенска земя след повече от три годишно отсъствие. Задължително появяващият се с костюм зад пулта Dimitri е и известен с изтънченият си музикален вкус, в който прозира френската изисканост, преплетена с най-доброто от денс музиката от 70-те години до сега. Тематично първия уикенд на февруари ще продължи на следващия ден с партито Discotheque, с което най-добрият български лейбъл за арт музика CODE ще честити рождения ден на любимия си клуб.

На 10 февруари към тържествата ще се присъедини Camp Sessions, а на 11-ти пожеланията към рожденика ще отправи и аржентинецът Hernan Cattaneo (на снимката горе). Заедно с българския си фаворит Liubo Ursiny, той обещава да направи перфектното рожден ден парти.  Все пак в 17-годишната си музикална кариера Hernan показа, че не подражава на стилове или тенденции. Той винаги остава верен на своя специфичен вкус и нюх, който е гаранция за наистина страхотна парти вечер.

На 17-ти февруари към маратона ще се присъедини и екипът от талантливи артисти на Dr.Feelgroove с United Colors of Music. В събота, 18 февруари, зад пулта в Yalta ще застане име, което не се нуждае от представяне – световната звезда Sharam (на снимката горе). Освен изключителен талант за създаване на хитове, Sharam е движещата сила зад легендарния лейбъл Yoshitoshi, който за последните 15 години промени изцяло електронната сцена. Тази вечер Yalta Club и радио Nova ще дадат възможност на победителят в Get Famous 2 да подгрее публиката в клуба, като подробности за конкурса може да намерите на www.radionova.bg

По традиция месецът ще завърши с най-доброто парти за хип-хоп и r’n’b мизика у нас The Blackberry Party. Но това не е последното събитие от парти маратона, защото на

25-ти от Yalta Club са подготвили подобаваща кулминация за рождения си ден, която ще обявена  съвсем скоро. Междувременно докато всички празнуваме заедно с Yalta нека не забравяме да подкрепим любимия си клуб в класацията на DJ Mag Top100 Clubs:

http://www.djmag.com/top100clubs/vote/index.php?venue=Yalta&town=Sofia.

Билети за партитата са пуснати на предварителна продажба в мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.