Димитър Бербатов дава специално интервю за БГ Радио

Очаквай разговора още тази вечер

На 1 юни, в Народния театър “Иван Вазов” Димитър Бербатов награди успелите деца на България, избрани по едноименния проект на фондация “Димитър Бербатов”, чийто партньор бе и БГ РАДИО.

Официалната церемония по връчване на “Награди за успелите деца на България 2009” събра номинираните деца, техни родители и партньори на фондация “Димитър Бербатов”, за да отличи победителите за 2009 г. Водещ на събитието бе Наско Стоянов – емблематичния глас, познат от ефира на БГ РАДИО.

След бляскавата церемония Митко Бербатов, който миналата година също бе отличен с приз – този на БГ РАДИО за БГ Посланик 2009 на Годишните Музикални Награди на 2009, даде специално интервю за медията.

Пълният запис на интервюто ще можете да чуете тази вечер по БГ РАДИО в предаването Любими песни за любими хора между 18 и 19 ч. На въпроса на Наско какво го мотивира да подкрепя талантливите деца на България, Бербатов отговаря:

Човек, когато има желание, помага. Имаш ли съмишленици, които да мислят по същия начин, нещата се получават. Желая на децата най-вече здраве и да имат желание да се развиват.  Много ме радва, че тази година номинираните бяха многократно повече от миналата, така че – вървим в правилна посока. Аз и моята фондация ги показваме на България, за да видят всички колко талантливи деца имаме. Благодаря за подкрепата и на медийните партньори.

Припомняме, че БГ РАДИО за втора година подкрепя годишните “Награди за успелите деца на България 2009” на Димитър Бербатов.

Виж страницата на БГ Радио в Slusham.com – слушай на живо и гласувай!

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юни 2010 г.