Диков OFFка от рейтинга на Светослав Иванов

Петко Бочаров в навечерието на 95-ия си юбилей и спомен за легендата Еузебио – тази събота в „120 минути” по bTV

Първото издание на предаването за 2014г. бе категоричният избор на зрителите в своя часови слот

Тази събота от 16:00 часа в публицистичното предаване „120 минути” зрителите на bTV ще станат свидетели на опит за диагноза на писателя Калин Терзийски срещу Куклата-политик. Водещият Светослав Иванов ще представи своята позиция за тъмното лице на Лондон и непристигналите българи, а професор Гайдарски ще коментира една от най-актуалните напоследък клинични пътеки – „Терминал 2”.

На 11 януари Светослав Иванов ще срещне зрителите на bTV и с журналиста и преводач  Петко Бочаров. Той ще направи житейска равносметка, ще оцени политическата и социална ситуация в страната и ще даде ценни съвети от позицията на опита и мъдростта в навечерието на 95-годишния си юбилей.

Зрителите на „120 минути” ще чуят ексклузивно легендата Еузебио да Силва Ферейра. Записът е от личния архив на Светослав Иванов, направен при последното интервю на световната футболна звезда за българска медия. Броени дни след смъртта на „Черната пантера” екипът на предаването ще припомни големите победи и възгледите на за бъдещето на футбола и качествата, които младите футболисти трябва да притежават.легендарния португалски нападател за бъдещето на футбола и качествата, които младите футболисти трябва да притежават.

И  още – защо кореспондентът на българска югозападна новинарска агенция развя трибагреника на четиричасовата пресконференция на руския президент Владимир Путин? В рубриката „Роуминг” Борис Анзов лично ще обясни каква е била целта на посланието „Сите българи заедно”.

В края на предаването гост в студиото на Светослав Иванов ще бъде певицата Камелия Тодорова.  Една истинска дама ще направи опит за равносметка за истинските неща в живота.

Миналата събота, 4 януари, публицистичното предаване „120 минути” беше най-гледаното в часовия пояс 16:00-18:00 часа сред националните телевизия за аудиторията All 4+ като отчита дял от 23.44%. За сравнение прекият конкурент на bTV – ДикOFF постига почти двойно по-нисък дял или 13,58%. Авторското предаване на Светослав Иванов е предпочитаната програма за зрителите и в останалите таргет групи според данните на GARB.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 януари 2014 г.