ДИКOFF 14.06.2015 + видео – Проститутки и Юлиян Цолов – вълкът от Уолстройт БГ

ДИКOFF – на 14 юни в предаването ще видите Стажанта на обичайното място при обичайните хора, Петко и Яна Димитрови – нощен живот с дневна красавица, вълкът от Уолстройт в БГ версия –  Юлиян Цолов и съпругата му Славена Вътова, под прикритие сред проститутките на Слънчев бряг и гневът на Сашо Диков – този път с отговорите на Йорданка Фандъкова

Политическо мълчание, Стажантски вой! Сашо Диков пита за истински проблеми.

Петко и Яна. Семеен живот или укротяване на опърничавия. Невероятно, но факт – Петко сменя памперси. Какво още не знаем за семейство Димитрови?

Как едно обикнвено момче започва от под нулата, стига до там, че да управлява 2 милиарда и 600 милиона долара, превръща се в един от най-успешните брокери на Уолстрийт и накрая попада в затвора за финансови измами? А след затвора в Америка се жени за Мис България и двамата очакват дете. Ето това е истинската история, която не изигра Леонардо ди Каприо! В главната роля – Юлиян  Цолов ексклузивно пред Сашо Диков.

От местопрестъплението: Слънчев бряг. Как изглежда брегът, когато слънцето залезе. Екзотична нощна обиколка на комплекса с полицаи под прикритието на туристи и с джебчийки под прикритието на проститутки. Една рутинна нощна акция, кратък курс по самоотбрана за туристи или просто наръчник за оцеляване на гостите в Слънчев бряг, България.

Стажанта продължава да е бесен. Пътят продължава да е страшен… но славен! Хора, пътища и автомобили – „за“ и „в“ ремонт. „Пътят към София“ е засталан с добри намерения. И тук-таме асфалт. Диков пита – Фандъкова отговаря. Голямата тема с продължение от миналата седмица.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 14 юни 2015 г.