ДИКOFF 03.05.2015 със Сашо Диков + видео – Адреналинките Вики, Ками и Пепи

ДИКOFF – на 3 май в предаването ще видите съветника  на Тодор Живков Костадин Чакъров, Деляна Маринова-Джуджи, адреналинките Вики, Ками и Пепи , клуб богати българи представя: инж.Петър Георгиев, Стажанта на поредния си кръстоносен поход и гранична история от Елена Чопакова

Стажантски одит. Какво работят и колко печелят народните ни избраници? Тази неделя Стажанта се среща с милионерите в българския парламент. За политическата импотентност и властта като афродизиак.

Преди или след `89-та? Два дни след Деня на труда човекът с тъмно червена кръв Костадин Чакъров за партийните легенди, времето преди 89-та и за манифестацията на живота.

Деляна Маринова-Джуджи зад кулисите на „Като две капки вода“. Колко е важно да пееш на ум и да се смееш на глас? От сцената на шоуто една бивша секретарка ще разкаже за фалшивото пеене и великите образи.

Последен танц! Три момичета със срок на годност… три години. На прощаване: Вики, Ками, Пепи, продуцентът Джуди Халваджиян и водещият Сашо Диков. В очаквано добра комбинация и с много адреналин в кръвта.

Бизнес на световно ниво в… Самоков! Клуб “Богати българи” представя инж. Петър Георгиев. Как бившият Радиозавод в града на картофите завладя световните пазари? Една по-различна история.

Голям Дервент, община Елхово. Гранична зона. Всъщност Ничия земя. Разграденият двор, наречен България, съвпада с границите на семейната къща на баба Ангела и дядо Вангел – първите европейци, които виждат бежанците от Близия изток. Добре дошли в Европа!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 3 май 2015 г.