Диема Спорт раздава 43-инчови Full HD телевизори – спечели сега

Спортните фенове могат да спечелят 18 телевизора от DIEMA EXTRA

DIEMA EXTRA дава още поводи за празнуване

Спортният пакет DIEMA EXTRA предлага още поводи за празнуване на истинските фенове в празничните месеци. Специална игра, която продължава до 3 февруари, дава възможност на 18 късметлии да спечелят телевизор.

През 2017 г. DIEMA EXTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, излъчи едни от най-интригуващи български и световни спортни събития. Футбол, баскетбол, волейбол, тенис, бокс, Формула 1 – зрителите могат да гледат на живо първокласно и разнообразно спортно съдържание в каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2.

В празничните месеци ноември, декември и януари най-верните фенове могат да се включат в специалната игра в спортния сайт Gong.bg, част от портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп. Всеки настоящ или бъдещ абонат на DIEMA EXTA може да участва на gong.bg/diemaxtra, след като се регистрира в сайта до 3 февруари 2018.

Участвай в играта можеш да спечелиш 43-инчов Full HD ултратънък LED телевизор.

Не пропускайте най-важните спортни събития в каналите DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и TRACE SPORT STARS, част от DIEMA EXTRA. Феновете на спорта могат да следят най-любопитното и онлайн на GONG PLAY, а всички актуални новини ще откриете в Gong.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.