Диана Димитрова от Откраднат живот бивша хостеса

Диана Димитрова, която стана популярна като д-р Огнянова от „Откраднат живот“, разкри неизвестна подробност от своя живот. Актрисата с меланхолична усмивка имат стаж като хостеса в столичен клуб – била принудена да се захване с това, за да събере пари за детската книжка, която искала да издаде сама.

„Не обичам клубовете. Когато написах първата си детска книга „Влад“ и се опитах да й намеря издател, ми казаха, че е много бутикова и никой няма да я купува. Затова си я издадох сама, със собствени средства и трябваше да си намеря бързо някаква работа. Работих един месец като хостеса в клуб. 90% от младите хора се друсат – това е впечатлението ми от месеца ми като хостеса. Много грозни неща видях – момичета красиви, направени, а излизат, влачейки се по земята… Не ми хареса този свят“, споделя Диана, която е корица на януарския брой на сп. „Ева“.

Огнянова, която в докторския сериал се залюби с доц. Банков, в реалния живот няма мъж до себе си.

„Кандидати много. Аз не съм меркантилна, не искам да ми се помага в кариерата, финансово… Карат ме да излизаме вечер, не вярват, че не си падам по това. Обяснявам им, че рисувам, те не разбират и така“, допълни актрисата.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 9 януари 2018 г.