Диана Димитрова – д-р Огнянова от Откраднат живот виеща и отприщена

Харизматичната актриса Диана Димитрова, която се превъплъти в ролята на д-р Огнянова в сериала „Откраднат живот“ се появи на корицата на новия брой на списание EVA.

Освен талантлива актриса, Диана е художник и писател, а във фотосесията я виждаме и в една нова светлина — страстен любител на вълците.

На корицата нежната Диана е качила на раменете си истински вълк – чехословашки вълчак (както е названието на породата) на име Черок.

В интервюто за списанието тя споделя, че е „нощна птица“ или по-точно бял вълк, защото това е нейният тотем.

„Бял вълк. Това е моят личен тотем. Понякога дори на снимачната площадка ми се случва да отворя прозореца и да започна да вия. По този начин освобождавам енергия, отприщвам се“, разказва актрисата, но пояснява, че не обича да ходи по шумни клубове, а по-скоро будува тихо у дома.

С появата си на малкия екран в хитовия сериал тя веднага завладя зрителите, а и сърцето на директора на болницата доц. Банков.

Преди време тя коментира страстната любов с героя на Юлиан Вергов: “Любовта ми с доцент Банков, както всяка една любов ще стигне докрай”, загатна тогава актрисата и се пошегува, че не може да каже как се целува Юлиан Вергов, а само неговият екранен образ.

Сега обаче тя ще разкрие с кого дели любовното си гнездо на тавана, както и неща от миналото си, като например защо не е ходила на училище цели две години.

Добрата новина е, че можем да гледаме Диана и в „Дъвка за балончета“.

Нощна птица ли си?

Да, но не съм сова, а съм вълк. Бял вълк. Това е моят личен тотем. Понякога дори на снимачната площадка ми се случва да отворя прозореца и да започна да вия. По този начин освобождавам енергия, отприщвам се. Но не обичам клубовете, ако за това питаш. Когато написах първата си детска книга “Влад“ и се опитах да й намеря издател, ми казаха, че е много бутикова и никой няма да я купува. Затова си я издадох сама, със собствени средства и трябваше да си намеря бързо някаква работа. Работих един месец като хостеса в клуб. 90% от младите хора се друсат – това е впечатлението ми от месеца ми като хостеса. Много грозни неща видях – момичета красиви, направени, а излизат, влачейки се по земята… Не ми хареса този свят. Белият вълк излиза веднъж на три месеца и обикаля баровете, това е.

Добре де, а къде са мъжете? Как се вместват в картинката?

Няма ги.

Да бе, да!

Защо така никой не успява да се вмести!

Ами поразчисти малко драконите, кактусите, котараците, вълците…

Или просто трябва да се появи черният вълк, който да укроти белия. Кандидати много. Аз не съм меркантилна, не искам да ми се помага в кариерата, финансово… Карат ме да излизаме вечер, не вярват, че не си падам по това. Обяснявам им, че рисувам, те не разбират и така.

Цялото интервю четете в януарския брой на списание EVA

Коментари (0)

Публикувано в на 7 януари 2018 г.