Диана Димитрова – д-р Огнянова от Откраднат живот признава любов с Калин Терзийски

Зрителите я познават като д-р Огнянова от хитовия български сериал “Откраднат живот”. Коя е личността зад екранния образ в реалния живот?

Диана Димитрова е художник, писателка и актриса. Самата тя обаче не се възприема като литературен творец, а просто е създала “детските книги, които някой трябваше да ги напише”.

“Мечтата ми беше да ме приемат в Художествената академия и направих всичко възможно, за да стане, но по-късно осъзнах, че искам да се занимавам с нещо различно, защото рисуването е много интровертно занимание, за разлика от актьорството. Така се озовах в НАТФИЗ.”, разкрива Диана Димитрова.

“Като малка много се биех с по-големите момчета”, споделя актрисата и признава, че по душа е мъжкарана.

“Актьорският текст и задачи канализират моята енергия”, разказа Диана Димитрова.

“Общото между мен и д-р Огнянова от “Откраднат живот” е любовта ми към децата”, споделя тя и допълва, че сериалът я е направил много по-разпознаваема сред хората, което от една страна я радва, но от друга я притеснява.

“Любовта ми с доцент Банков, както всяка една любов ще стигне докрай”, загатва с усмивка актрисата и се шегува, че не можа да каже как се целува Юлиан Вергов, а само неговият екранен образ. Така тя реално отрече слуховете, че между нея и колегата й Вергов има химия и извън сериала.

Диана призна, че не обича да говори за личния си живот, но сподели, че наистина е имала връзка с Калин Терзийски. „В момента имаме страхотни отношения и сме приятели. Иначе, да.. вярно е, че ми е посветил книга“, заяви тя на въпрос дали е истина информацията, че е разбила сърцето на Терзийски.

Вижте интервюто –

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 29 ноември 2017 г.