Диана Димитрова, д-р Огнянова от Откраднат живот – нека се запознаем!

Наскоро лекарският екип на МБАЛ „Св. Кирил“ от нашумелия български сериал „Откраднат живот“ се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова.

Чаровната дама, която има зад гърба си поредица спектакли и участие в български и международни продукции, облича престилката, за да се преобрази в д-р Огнянова – уролог, който работи от години в болницата, но едва сега се оказва в полезрението на зрителите.

Филмът с нейно участие „Death Race 4: Beyond Anarchy“ на режисьора Дон Майкъл Пол е завършен и ще излезе догодина. През 2018-а предстои да я гледаме и в „Писма от Антарктика“ на Станислав Дончев.

През 2015 г. Диана издаде дебютната си детска книга „Влад“. Година по-късно излезе и нейната „История на малката Вещица, Драконовото зайче и Асо купа“. Има и няколко успешни самостоятелни изложби с портрети.

Феновете проследиха старта на една гореща и вълнуваща връзка между на пръв поглед студения доцент Банков (Юлиан Вергов) и неговата подчинена (Диана Димитрова).

„Д-р Огнянова е праволинейна, но не се страхува да поема рисковете на професията и отговорностите, пред които се изправят много от добрите специлалисти. Това ще бъде и причината тази седмица зрителите да видят пълното нарушаване на правила в болницата от д-р Огнянова и доцент Банков“, разкрива екипът на най-успешния български медицински сериал.

Инфо: Агенция БЛИЦ и Dir.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2017 г.