Деян Донков за детството си в „Истории с Патрашкова“

Къде един от най-популярните и модерни актьори – Деян Донков е пушил фасове като дете, обличал е дрехите на сестра си, ловил е смокове, слушал е сръбска музика и е скачал в Дунава, зрителите ще научат от предаването на ТВ2 „Истории с Патрашкова“ тази неделя, 17 август.

Зрителите ще разберат кога звездата на Народния театър е стъпил за първи път в столицата и дали смята, че днес е превзел София. Той ще сподели също кога за първи път се е разтреперил, чувайки аплодисменти в своя чест.

В предаването известният адвокат Хари Хараламбиев – един от защитниците на българските медици в Либия, ще разкаже за детството си като син на миньор, изключването си от университета преди държавния изпит, заради приятелството си с един италианец и за най-голямото огорчение, което е изпитал в живота си.

Бившият заместник-главен редактор на известното списание „Рийдърс дайаджест“ – Дими Паница, ще разкрие подробности за коментираната и до днес статия на американската журналистка Клеър Стърлинг за българската следа в покушението срещу папата, отпечатана навремето в ръководеното от него издание.

Неотдавна в „Истории с Патрашкова“ Паница бе представен и като яростен фен на футболния отбор АС 23, който според някои е истинският предшественик на днешния ЦСКА.

„Истории с Патрашкова” се излъчва всяка неделя от 17:00 часа, само по ТВ2.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 август 2008 г.