Деян Донков убоде Радина Кърджилова – с брада и думи!

Велислава и Марияна отвлечени в „Къртицата”, заселниците ги спасяват

Политически страсти в катуна между ромите и заподозряната гостенка Марияна

Изненадите в Базата на Къртицата продължават. Велислава и Марияна изненадващо изчезнаха, а Заселниците получиха задача да ги намерят и спасят. Професионалисти от отбора на Къртицата щурмуваха Базата и отвлякоха Велислава и Марияна. Все още в шок от случилото се, двете се оказаха завързани в средата на Арената за битки в очакване съотборниците им да влязат и да се преборят, за да ги освободят. Разделени на два отбора, Заселниците спечелиха в играта на пейнтбол, освобождиха пленниците и ги върнаха в Базата. Този успех донесе по 3000лв. на всеки отбор и така Групата прибави общо 6000лв. към бюджета си.

Междувременно любовните страсти в шоуто също са в разгара си. Връзката на Радина и Деян е колкото и романтична, толкова и сложна. Те отново показват силни емоции и десктруктивно поведение. То бе провокирано от едно невинно оплакване от страна на Кърджилова – че Донков я е убол с брадата си. Изглеждащото в голяма доза като „блудкава мелодрама” пререкание завърши със скъсване на оковите между любимите (въжета, с които са завързани един за друг като част от мисия).

След края на живото предаване във вторник приключи и наказанието на участниците да живеят завързани един за друг. През изминалите дни Групата изпита всякакви неудобства, попадна в доста комични ситуации, наруши правилата  няколко пъти и това доведе до увеличение на бюджета на Къртицата. Най-трудно наказанието беше изживяно от Марина, тъй като тя е известна в Базата с вечното си желание да спи, което наруши комфорта на ранобудния Божидар Искренов. А него пък „простатата го алармира”…

В четвъртък предстоят номинациите в Групата, като един от тях ще напусне завинаги Базата. Гласуването на зрителите определи Марияна като първия заподозрян тази седмица. Срещу кого ще се изправи тя на елиминационния тест в четвъртък вечер предстои да разберем.

Макар че заподозряната Марияна успя да преодолее предрасъдъците си по отношение на ромите и успешно споделя бита на Валя и Моро през тази седмица, между тях все пак назря скандал. Спорът беше провокиран от изминалите парламентарни избори. Марияна подкрепя партията на Светльо Витков, а ромите – БСП и желаят комунизмът да се върне….

Гледай видео запис от Къртицата долу или на алтернативни линкове – тук, тук и тук.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.