Децата на Галена и Соня Немска рожденици – снимки

Вижте как Галена и Галин отпразнуваха шестия рожден ден на сина си

Преди шест години, на 22 юни, Галена и Галин посрещнаха най-голямото щастие в живота си – появата на своя първороден син Стефан. Това бе причина звездното семейство да отпразнува рождения ден на своя наследник. Домакин на партито бе семейният комплекс край Велико Търново – атракцион “Калоянова крепост”, който бе украсен специално за случая, а сред изненадите за Стефчо бе оригинална торта.

В своя профил в Instagram Галена публикува снимка от тържеството, под която написа “Happy birthay, may son, my angel, my Everything”, която само за часове събра огромен брой лайкове и пожелания за здраве и много късмет на рожденика. Галена неведнъж е признавала, че да бъде майка е най-хубавото нещо, което й се е случвало и че Стефан е преобърнал целия й свят.

Незабравимо семейно тържество за Соня Немска и Рая

На 22 юни рожден ден празнува и дъщерята на Соня Немска. Това бе повод звездата на телевизия “Планета” да подари на своето пораснало момиченце страхотно парти, с което този ден да остане незабравим и за двете. Още в първите часове на празника Соня Немска сподели в социалната мрежа снимка, под която написа своите пожелания за рожденичката.

Рая, която тази година навърши 13 години, е истинска гордост за своята майка, тъй като е пълна отличничка. Затова и Соня Немска се постара да я изненада по най-добрия начин. В по-късните часове на празника Соня Немска и Рая не пропуснаха да се снимат за спомен и по време на партито, което се състоя в родния град на певицата Панагюрище.

Феновете на изпълнителката на “Пайнер” вече очакват и новото й музикално предложение, за което тя наскоро разкри подробности. По следващия си хит Соня Немска работи с композитора Мартин Биолчев и поетесата Мариета Ангелова, а скоро предстои да реализира и видеоклип с режисьора Людмил Иларионов – Люси.

Инфо – Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юни 2015 г.