Детекторът избира финалистите в Биг Брадър, търсят се двойници с онлайн видео и снимки

Детекторът избира финалистите в Биг Брадър, търсят се двойници

Последни номинации в Big Brother family

Съквартирантите, детекторът, зрителите и журналистите избират финалистите

Този четвъртък престоят последните номинации в Big Brother family. След 2 месеца и половина, девет двойки излязоха от фамилната къща, минаха седем номинации, където защитници на номинираните бяха техни роднини и известни личности, имаше много скандали, чуха се силни обвинения и много емоционални подкрепящи думи. Този четвъртък ще станат ясни финалистите на първия семеен сезон на риалити формата Big Brother.

Номинации:

Тази седмица съквартирантите сами ще изберат семействата финалисти.

Всяко семейство ще гласува положително за другите двойки от къщата. Семейството, събрало най-много точки, със сигурност отива на финала на Big Brother family. Останалите четири ще се борят за спасяването на зрителите. Кой ще бъде финалист – дали първичните Чипеви, силните Трифонови, щурите Кузмови, младите Стефанови или ветераните Колеви?

Детектор

За да убедят феновете на предаването, че заслужават да стигнат до финал, семействата ще седнат на детектора на лъжата. На номинираните ще им бъдат задавани по три предварително избрани въпроса – един от зрител, един от журналист и един от самите съквартиранти.

Психологът на шоуто Ани Владимирова ще коментира в студиото на Big Brother Live отговорите на участниците. Тя ще направи разбор на поведението на съквартирантите – дали и как са се променили образите на семействата от влизането им в къщата до сега.

Какво се случва в къщата? Трифонови и Кузмови – официални врагове

Дни преди финала и решаващата битка,  напрежението между конкурентите в къщата на Big Brother family става нетърпимо. Съквартирантите, които в началото бяха приятели, сега са разделени и сипят обвинения зад гърба си.

Христо изпитва истинска непоносимост към Ели и не пропуска случай да каже колко предаден се чувства от пловдивчанката. Във войната с Веско и Ели помориеца успя да привлече като съюзници другите ветерани – Чипеви.

–       Да живееш с хора два месеца и накрая да се разочароваш от тях, това е най-гадното нещо. – Обсъжда Христо с Павлин.

Съветите на Ицо и Корнелия към Веско и Ели от позицията на най-доброто семейство в мисия „Добродетели” за повишаване на хигиената в общите части на къщата, заради двете им кучета, сложиха край на тихата война между семействата. Сега двете фамилии са официални врагове.

Как ще се отрази това на номинациите утре? Сблъсъкът между двете фамилии – Трифонови и Кузмови, е неизбежен, а битката за призовите места тепърва предстои.

Mаги Желязкова търси двойници на съквартирантите в Big Brother family

Зрителите на Нова телевизия, които намират прилики между себе си и някой от персонажите в Big Brother family, имат неповторимия шанс да участват в конкурса за двойници на съквартирантите в  „Къщата на парите“.

Водещата на коментарното предаване Маги Желязкова ще търси двойници на съквартирантите до следващия четвъртък, 10 юни, когато е и финалът на риалити формата.

Желаещите да се включат в конкурса трябва да изпратят свои снимки и лична информация (име, възраст, град, професия и интереси) на електронен адрес: kashtanaparite@oldschool.bg или bigbrotherfamily.bg@gmail.com

Малко преди края на Big Brother family почитателите на риалити предаването ще имат възможността да сравнят най-запомнящите се двойници с оригиналите в ефира на „Къщата на парите“ – на живо по Нова ТВ. Ще бъдат показани снимки на участниците, доказващи приликата им със съквартирантите, а най-успешните попадения сред „дубликатите“ ще имат шанса да бъдат звезди в едни от най-четените лайфстайл списания у нас.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юни 2010 г.