Детектор на лъжата във ВИП Брадър 2013

В понеделник вечер Мариан, Йоана, Ирина и Мишо се изправят на шестите Елиминации във VIP Brother 2013

От 20:00 часа по Нова ТВ Съквартирантите се развихрят в творчески предизвикателства

В понеделник вечер в ефира на Нова ТВ ще се разиграят шестите поред Елиминации във VIP Brother 2013. Номинираните Съквартиранти тази седмица са Мариан Кюрпанов, певицата Йоана, Ирина Флорин и Мишо Шамара. Всеки от тях  ще получи индивидуална задача, с която да спечели подкрепата на своите фенове и да направи още една крачка към пътя до победата.

Зрителите на Нова ТВ ще видят Мариан Кюрпанов в амплоа на  актьор, но този път в истински видео клип. Моделът ще заеме главно място в заснемането на новата песен на поп-фолк певицата Анелия. Как ще се справи Мариан и какво ще излезе от неговото видео, ще разберем по време на шестите Елиминации от 20:00 часа.

На певицата Йоана ще се наложи да бъде по-искрена от всякога. Този път BIG Brother ще реши да подложи Йоко на детектор на лъжата, без да й дава право да спестява отговори в Изповедалнята.

 Ирина Флорин, която е известна освен с кариерата си на музикален изпълнител, също така и с дизайнерските си успехи, ще успее да покаже талант в Къщата на VIP Brother 2013. Индивидуалното предизвикателство на певицата ще бъде свързано с подготвянето на Модна линия VIP Brother 2013. Тя ще трябва да направи ревю единствено с дрехите на Съквартирантите, съчетавайки ги по най-оригинален начин. Какво творческо вдъхновение ще получи Ирина и дали ще впечатли достатъчно BIG Brother, ще видим точно в 20:00 часа по Нова ТВ.

Каква задача ще получи Мишо Шамара и как ще бъде изненадан от BIG Brother, ще видите в лайв изданието по Нова ТВ.

Кой ще бъде следващият напуснал Къщата на VIP Brother 2013 и как ще се справят Съквартирантите със своите нови предизвикателства, ще разберете в понеделник вечер точно в 20:00 часа само по Нова ТВ.  

Гледай видео запис от предаването онлайн

Нова допълнена информация:

Мариан Кюрпанов и Анелия в любовна сцена в новия клип на фолк певицата

Мишо Шамара пише „рап приказка“ за Съквартирантите

Тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ зрителите ще решат Съдбата на Съквартирантите в Шестите Елиминации на VIP Brother 2013. Номинираните Мариан Кюрпанов, Йоана, Ирина Флорин и Мишо Шамара ще се изправят пред различни предизвикателства, с които да заслужат своето място в шоуто.

Късно в неделя бяха заснети последните кадри от новия видео клип на поп-фолк певицата Анелия, в който Мариан ще присъства с главна роля. В сюжета на видеото певицата ще бъде раздвоена между двама мъже – положителния и отрицателния персонаж. Мариан ще изиграе положителния герой и успешно ще партнира на фолк дивата в любовните сцени. Зрителите на Нова ТВ ще имат възможност да видят превъплъщението на Мариан тази вечер в лайв изданието на VIP Brother 2013.

Задачата на Мишо ще бъде свързана с написването на текст за рап песен. Известният български рапър ще трябва да опише Съквартирантите на VIP Brother 2013 като герои на приказен сюжет – всеки от тях ще трябва да присъства със своя случка в песента. Освен, че Шамара ще има възможност да се развихри в своята стихия – музиката, той ще получи невероятна изненада от BIG Brother. Децата, които толкова много му липсват, ще се появят със специални послания към баща си, а синът на Мишо ще стопли сърцето му със свое рап изпълнение.  Как ще реагира Мишо и дали ще даде воля на чувствата и тъгата по своите деца, ще видите тази вечер от 20:00 часа.

Гости в студиото ще бъдат продуцентът Маги Халваджиян, журналистът и телевизионен водещ Явор Дачков, актрисата Катерина Евро, журналистката Надя Чолакова и тв водещият Краси Ванков.

Кой от Номинираните ще напусне Къщата и дали новите предизвикателства ще подействат освежаващо на Съквартирантите, ще разберете тази вечер от 20:00 часа само по Нова ТВ.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2013 г.