Детектив Хорейшо Кейн се завръща по Нова, „Гарванът“ – по Диема

Детектив Хорейшо се завръща в ефира на Нова ТВ

Детектив Хорейшо Кейн се завръща в ефира на Нова ТВ от 9 август, вторник. След края на пети сезон на „Престъпни намерения” разследващата тематика в късните часове продължава с хитовия „От местопрестъплението – Маями” и неговия осми сезон.

Всеки делничен ден от 22.00 ч., в продължение на 24 епизода, екипът на детектив Хорейшо ще ни отвежда в Южна Флорида и изпълнения с изненади и престъпления град Маями. Най-добрите криминолози ще продължат да ни правят свидетели на заплетени престъпни казуси, които ще разкриват както с помощта на впечатляващи научни методи, така и благодарение на обичайната си полицейска работа.

Южняшката красавица и специалист по балистика Калей Дюкейн, също толкова впечатляващият експерт по подводни огледи Ерик Делко (когото може да гледаме и в излъчвания в момента по Нова последен 4-ти сезон на „Грозната Бети”), присъединилият се преди две години към отдела Раян Улф заедно с Алекс Уудс, съдебен лекар, Наталия Боа Виста, лаборантка и специалист по ДНК анализи, и детектив Франк Трип – всички те заедно ще събират и анализират улики, ще разкриват престъпници, ще търсят справедливост в името на жертвите, ще ни отвеждат на местопрестъплението и ще ни показват и другата страна на слънчева Флорида.

Не толкова слънчева обаче ще бъде битката между доброто и злото в сериала „Гарванът”, който ще започне от 12 август в ефира на Диема. Точно година след като рок музикантът Ерик Дрейвън и приятелката му са жестоко убити, Ерик се завръща в света на живите с особени мистични сили и един духовен водач – гарванът. Макар воден от една единствена цел – да отмъсти за смъртта на любимата си, той скоро ще разбере, че е върнат на Земята с много по-отговорна мисия – да възобнови баланса между добро и зло.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 август 2011 г.