Дечица искат да стават фенове на Тони Стораро, но получават Ерик!

Ерик даде старта на поредица фен клубове – той замести Тони Стораро, който бе повален от летен грип

Изненадващо Ерик се появи тази неделя в Princess Outlet Center, където беше обявено предварително, че ще се състои фен клуб на Тони Стораро.

Мегазвездата на Diapason Records внезапно бе повален от коварен летен грип и затова не можа да зарадва почитателите си, но обещава скоро да се реваншира. Изпълнителят на „Веднъж да се разпиша” обаче се постара да се погрижи за доброто настроение на почиталите и накрая всички си тръгнаха много доволни.

Когато станало ясно, че изпълнителят на „2-те сладурани” не се чувства добре, Ерик веднага откликнал на поканата да го замести. „Случва се на всекиго. Никой не се разболява по собствено желание. Стискам палци на Тони да се възстанови бързо.”, сподели Ерик. „Нямаше как да разочароваме хората, които се бяха събрали там. Затова и секунда не се колебах, когато разбрах, че трябва да го заместя.”, каза още той.

Въпреки че появата на изпълнителя на „Веднъж да се разпиша” беше изненадваща, това не попречи на купона, който се заформи там. Ерик изпълни няколко свои хита, а феновете не пропуснаха да попеят с любимата си звезда и да вземат автографи от него. После всички заедно опитаха от вкусната торта. Водещ на партито бе лъчезарният Ники  Николов.

Това бе първият от поредица фен клубове на звездите на Diapason Records и Ара Мюзик, които ще се провеждат всяка неделя в продължение на два месеца в Princess Outlet Center, София. Тази седмица, на 11 юли (неделя) среща с феновете има ослепителната Теодора. Началото е 20.00 часа.

Erik – Vednyj da se razpisha / Ерик – Веднъж да се разпиша

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.