ДесиСлава в Къртицата: Правя всичко, само гола не стоя!

Фолк певицата Десислава е новата звезда в Къртицата

Марина се готви за елиминационен тест в четвъртък

Нова гост звезда влиза в Базата на Къртицата в четвъртък. Фолк певицата Десислава прие предизвикателството на шоуто, което промени представите за риалити телевизия в България.

“Приех, защото имам много страхове, които искам да се опитам да преодолея. Участието ми е предизвикателство и тест за самата мен”, така Десислава коментира решението си да стане част от КЪРТИЦАТА.

Звездата призна, че има страх от всякакви екстремни изживявания и най-вече от височини.

“Сестра ми е голям фен на шоуто. Тя живее в Швейцария, но не е пропускала нито един епизод. Тя ми подшушна, че вече има подозрения кой е Къртицата. Смятам да проверя дали е права и да разкрия кой е саботьорът в Групата”,  разказа още Десислава, която вече активно се готви за влизането си в шоуто в четвъртък.

Единственото нещо, което певицата категорично не би направила във формата, е да се съблече гола. С кои свой страхове и фобии ще се сблъска русата красавица в Базата и дали ще успее да разконспирира Къртицата предстои да разберем.

Междувременно страстите в Базата продълъжават да се разгорещяват. В събота почти всички очакваха Левски да стане новия шампион на България, като най-емоционален бе, разбира се, Божидар Искренов – Гибона – една от най-големите сини легенди.

Раздразнен от загубата на любимия си отбор в този решаващ мач и под влияние на известното количество алкохол, Гибона за първи път влезе в словестна схватка с доскорошния си първи приятел Киро. И въпреки че на момента останаха без коментар, думите, които Гибона употреби, бяха запомнени и на следващата сутрин станаха основна тема в Базата.

Миналата седмица Рут Колева сподели пред цяла България, че е бременна и помоли участниците в Базата да се въздържат от коментари по темата. Велислава и Марина обаче не уважиха желанието й и само няколко часа по-късно обсъдиха ситуацията по възможно най-недискретния начин. На другия ден участниците напуснаха Базата за снимките на хитовата игра „Съблечи си късмета“, където, далеч от камерите, но не и от погледите на останалите, Рут потърси по агресивен начин обяснение на Велислава за всеки един от упреците по неин адрес.

На последния елиминационен тест Тони успя да победи Жени и така спечели правото да остане в шоуто и да изкара една седмица, отделен от Групата в катуна. Там Моро още сънува розови сънища с Марина, която изкара седем дни в близост до леглото му. Според Моро Къртицата е именно Марина, а тя вече се подготвя за новия елиминоционен тест в четвъртък, на който е сигурна, че ще се яви.

В поредната „Нощ на Къртицата“, наречена „Среднощни пастири“, участниците ще бъдат разделелни на два отбора. Задачата на първия отбор е да милват кравата Галя и да я придружават неотлъчно, докато тя се разхожда из Базата, а задачата на втория отбор е да я навигира и да събира топлите „торти“, които тя оставя след себе си.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн (алтернативни линкове тук и тук):

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2013 г.