ДесиСлава увековечи любовта със Светлозар в еротичен клип

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=J0R3rLME44Q

ДесиСлава представи по City TV своя нов хит – „Only One“. След като музикалната медия врътна денс проекта на Андреа „Only You“, на 19 юли дойде ред на поредната, бягаща от жанра поп-фолк.

Чернобялата лента увековечава любовта на ДесиСлава и ММА боеца Светлозар Савов. Интересното е, че ДесиСлава е заснела клипа основно за собствено удоволствие. Фрапираща е разликата между меланхоличния текст „Why would you try.. to run..“ (Защо ти е да бягаш), контрастиращ с горещи любовни сцени, в които няма и наченки на бягство. Но друго е да си направиш кефа на морето, пък и да не мислиш за сюжет, пък и да се отдадеш на страстта към любимия мъж. Оправдаваме DESS, въпреки че изглежда смешно!

***
„Невероятно, все едно слушам INNA“! „Гласът на Десислава звучи много по-добре на английски“… и още много мнения в същия дух характеризират новия хит на ДесиСлава – „Only One“. Това е вторият „световен“ проект на българската звезда след „I Like“. Реализиран е от същия румънски екип, а в „Only One“ ще чуете и гласа на Matias Endoor.

Dess & Matias Endoor – ONLY ONE
Композитор: Matias Endoor
Миксиране и мастеринг: Magic Grandpa
Продуцент: NewMusic Stars. Музикална компания “NewMusic Stars” ООД е създадена от певицата ДесиСлава през 2003 г.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юли 2012 г.