Десислава Проева директор Продажби на bTV Media Group

Десислава Проева оглави дирекция „Продажби“ на bTV Media Group

Десислава Проева има над 10-годишен опит в сферата на продажбите и медиите, в осмислянето и реализирането на силно въздействащи рекламни стратегии

Десислава Проева зае позицията директор „Продажби“ на bTV Media Group от януари 2018 година. Тя е отговорна за развитието и изпълнението на стратегията за рекламни продажби на всички канали и платформи на bTV Media Group. Преди да бъде промотирана на новата длъжност тя ръководи отдела за ТВ продажби на bTV Media Group от 2017 година, а от 2007-а е част от търговския екип на компанията.

Десислава Проева има над 10-годишен опит в сферата на продажбите и медиите, в осмислянето и реализирането на силно въздействащи рекламни стратегии. Интересите й са съсредоточени в съвременните методи на медийни продажби и стратегическото планиране.

Завършила е Университета на Саарланд, Германия, където придобива магистърска степен по бизнес администрация с фокус информационни системи и контролинг. Преминала е редица специализирани обучения и семинари по повод актуални тенденции в медийните продажби и рекламата.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2018 г.