ДесиСлава мачка житата с ММА боеца Светлозар Савов – горещо! с онлайн видео и снимки

ДесиСлава мачка житата с ММА боеца Светлозар Савов – горещо!

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=dROEdjOTpmI

Новият клип на Десислава към „Моето друго аз“ вече е факт. То излиза цели 45 дни след аудио премиерата на песента. Но чакането си струва! Феновете коментират, че това е първият изцяло изпипан проект от ДесиСлава от доста време насам. Музика, видео, красив мъж – ММА боецът Светлозар Савов… а и самата ДесиСлава е в добра и свежа форма!

Музиката е на самата певица и Тед Мастер, текстът е на Росен Димитров, а аранжиментът – отново на Тед Мастер.

„Удоволствие е да се работи с Теди /Теодор Ташев, с артистичен псевдоним Тед Мастер/. Смятам, че се получи едно много приятно парче…” – заяви Десислава.

„Мислех си, че след дуета с Тони Стораро трябва да подготвя нещо по-ритмично, по-енергично, по-лятно, по-дискотечно, по-денс… Надявам се, че новата песен ще се хареса не по-малко от „Не искам без теб”, а дори и повече…” – сподели с усмивка певицата.

Клипът е реализиран в партньорство с Diapason Records, като на компанията не им се „откъсна“ от сърцето да напишат едно прес съобщение за съвместния проект – може би тази услуга не е била включена в „сделката“. Но феновете се надяват ДесиСлава да подпише с „Диапазон“ или пък „Сънни мюзик“, за да й дадат „газ“ в ефира на Фен ТВ. Към момента любителите на красивата чалга чучулига страдат по старите й клипове.

Режисьор на „Моето друго аз“ е Костадин Кръстев-Коко.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 юли 2012 г.