Деси Тенекеджиева пее джаз-поп-денс парче – Crazy Butterfly (аудио)

“Crazy Butterfly” на Деси Тенекеджиева вече в радио ефира

Пилотният сингъл от едноименния албум „Crazy Butterfly” на Деси Тенекеджиева вече е в ефира на медийните партньори на проекта – Дарик Радио, БГ Радио и Алфа Радио.

Crazy Butterfly” e по музика на Деси Тенекеджиева и Мага, който е и автор на атрактивния поп-денс аранжимент, а текстът е на самата певица. Ето какво казва най-успелият български музикален продуцент Мага за работата си с Деси:

“ През последните няколко години Деси Тенекеджиева се разви изключително много като певица. Тя сама композира голяма част от мелодиите и пише текстовете си. Има способността да подбира най-добрите професионалисти в екипа си. Успя с много любов и отдаденост да създаде качествен музикален продукт, към който вече има интереси от Уорнър – Италия и Англия. Щастлив съм, че съм музикален продуцент на този проект.”

Видеото към песента вече е заснето и в момента се монтира, като съвсем скоро ще бъде готово. В него ще бъдат видяни много от близките приятели на Деси, както и музикантите, с които тя работи. Специална роля има и дизайнерката Мира Бъчварова. Любопитен факт е, че за една от сцените върху Деси се изсипа повече от един тон вода във вид на дъжд в специално наето за целта студио.

Албумът „Crazy Butterfly” беше представен предпремиерно на живо за първи път на 7 август по време на джаз-фестивала в Банско. Публика топло аплодира изпълнението на Деси Тенекеджиева и музикантите Боби Вълчев, Калин Вельов и Мишо Йосифов. Компактдискът „Crazy Butterfly”, който съдържа единадесет нови песни и три бонус-трака ще бъде представен официално в началото на декември тази година.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.