Деси Тенекеджиева отново е булка… но този път в сп. „Сватба“

Сватби преследват Деси Тенекеджиева след придставянето на новия й видеоклип

Няколко седмици след представянето на последния си видеоклип „Нощта, в която…” feat. Мага, Деси Тенекеджиева се появи на корицата на летния брой на сп. Сватба.

Вдъхновени от образа на Деси във видеото като булка-беглец, от списанието я поканили да позира отново в булчински тоалет.

Роклята за корицата, както и тази от клипа са модели на Анелия Петкова от Bridal Fashion.

Двете дами се срещат за първи път на Бала на цветята през миналата година, когато Деси дефилира с рокля от пролетно-лятната колекция на Pronovias. На сватбеното изложение Balkanika Wedding Expo актрисата облечена в уникален корсет на израелския моден гигант My Lady се превърна в черешката на тортата, като закри ревюто на Bridal Fashion с нейна песен.

От този момент професионалните пътища на Деси Тенекеджиева и Анелия Петкова се пресичат все по-често, резултат от което е и фотосесията за сп. Сватба.

На талантливата актриса и певица й предстои лято, през което почивка няма да има. Програмата на Деси е пълна с участия в най-горещите клубове по българското черноморие и работа по предстоящия й албум с работно заглавие „Chillout Project”.

След седмица тя заминава за Лондон, където има работни срещи, свързани с бъдещите й филмови и музикални проекти.

Деси Тенекеджиева споделя, че искрено се надява да може да отдели няколко дни през септември, за да си отдъхне на някой екзотичен и спокоен остров в Гърция.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2009 г.