Деси Тенекеджиева омайва италианец с песни и шегички (+СНИМКИ)

Деси Тенекеджиева скри шапката на  Кавали

Актрисата Деси Тенекеджиева бе звездата на ексклузивно парти, събрало голяма част от българския елит в препълнените тераси на Planet Yacht в курорта „Св. Влас”. Поводът за горещото събитие беше третият рожден ден на луксозното заведение, а от Италия специално пристигна Томмазо Кавали – първородния син на легендарния дизайнер Роберто Кавали, за да презентира семейната им водка.

Повечето от гостите бяха тематично облечени в дрехи на прочутата италианска марка, но Деси прояви оригиналност и буквално блестеше в уникално бяло, обсипано със скъпоценни камъни бюстие на My Lady от Bridal Fashion, съчетано с фин бял панталон от бутика на Паола Апси.

Актрисата беше водеща на класното събитие и елегантно преминаваше от български на италиански език, докато интервюираше и представяше на многобройните гости  собственика на веригата Владимир Вишански и прочутия италиански гост.

При разрязването на прекрасната торта, Деси с присъщото си чувство за хумор поздрави г-н  Вишански за добрата идея по време на криза, не той, a специалният гост да почерпи с водка. Като изненада Томазо Кавали получи подарък – ръчно рисувана с български мотиви ваза от красивата бизнесдама Наталия Караянева.

Кулминацията на вечерта беше впечатляващият мини концерт на Деси Тенекеджиева. Тя изпълни песни от албума си “Crazy Butterfly” (известен досега с работното си  заглавие Chillout Project), който вече е готов, но официално ще бъде издаден през октомври.

Томазо Кавали не скри възхищението си от италианското парче “Io sono l’vento”, с което певицата откри събитието и каза, че според него то може да се превърне в тотален хит в родината му.

През цялото време на сцената с Деси бяха и невероятните танцьорки от балет „Дива”, като хареографията бе специално създадена за сеньор Кавали от известната им ръководителка Зорница Петрова. За стилното и атрактивно шоу допринесоха и артистите от „Fireter” – облечени като гигантски бели Арлекини. Те умело се вплетоха в хореографията с огненото си шоу и нагорещиха още повече страстите.

Като истински ценител на женската красота и талант, Томмазо Кавали показа своята симпатия към Деси Тенекеджиева и балерините, а след края на официалната  част прекара цялата вечер в компанията на талантливата актриса, с която обсъди възможности за бъдещи общи проекти.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юни 2010 г.