Деси Тенекеджиева изнася концерт този петък – в нов джаз клуб

Певицата, водеща и творец Деси Тенекеджиева LIVE в ZAZOU

Aктрисата и певица Деси Тенекеджиева ще изнесе поредния си лайв концерт на 30 април (петък) от 22:30 часа в новия джаз клуб ZAZOU (ул .Аксаков 15 А). Традиционно с нея ще свири любимият й пианист Боби Вълчев, с когото Деси работи през последните 3 години. Поп, лаундж, хаус, джаз и дори рок се преплитат в „CHILLOUT PROJECT”. Албумът вече е почти готов и към него има засилен международен интерес, а в записите участват и световно известни музиканти.

През последния месец напук на кризата Деси Тенекеджиева е затрупана от участия и ангажименти. В четвъртък ще пее на благотворителнaта вечеря под наслов “Лице в лице с насилието ” инициирана от „ЖЕНИ ГЕРБ – София”.

Преди седмица се състоя първата официална церемония-концерт за връчване на Награда за изкуство „Стоян Камбарев”, чийто продуцент и организатор  беше NOVA Film (novafilvision.com) – продуцентската компания на актрисата. Наградата отиде при режисьора Камен Калев, а класното събитие ще се излъчи по Канал 3 на 04.05 от 23:10 ч, с повторение на Гергьов ден от 13 ч.

Преди дни Деси заедно с Драго Симеонов бяха водещи на Мис България, където певицата направи ТВ премиера на най-новата си песен „Io sono il vento”. Часове след това профила в социална мрежа и телефонът й прегряха от суперлативи по повод атрактивното италианско парче.

„Не съм предполагала, че ще има такъв отзвук от толкова много и съвсем различни хора. Това ме кара да се чувствам щастлива, че това което правим с музикалният ми продуцент Мага има смисъл и се харесва не само в чужбина, но и тук в България.” сподели Деси Тенекеджиева.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.