Деси от „Столичани в повече“ чака бебе от Беседин

Мацката вече е заснела ролята си в новия сезон на „Столичани в повече“

Певицата Веселина Попова, която играе и ролята на секретарката Деси в сериала „Столичани в повече“, чака бебе. Красавицата е бременна в шестия месец. Приятелят й Александър Беседин – бивш манекен, а сега собственик на клуб, е на седмото небе от щастие.

„Бебето беше планирано. Близо година работехме по въпроса. Като разбрах, че съм бременна, в продължение на пет минути не знаех къде се намирам от щастие. Сашо беше до мен и ме разцелува,“ призна пред LOVE style Веси.

Влюбената двойка ще си има момченце и очаква то да се появи на бял свят през октомври, пише Монитор.

Бъдещата майка няма притеснения за отглеждането на бебето, тъй като вече е натрупала опит. Веселина е помагала на сестра си, която също има син, и без проблеми може да сменя памперси и да изпълнява майчинските си задължения.

Веси сподели, че кара лека бременност и пеенето не й пречи, даже се надява да се върне максимално скоро на сцена след раждането. Коремчето доста й личи, а и Попова призна, че вече е качила седем кила.

Макар че скоро ще става майка, Веси не спира да работи. Тя дори е снимала новия сезон на сериала „Столичани в повече“ бременна в третия месец. Именно затова няма да се налага Лютови да си търсят нова секретарка в кметството на Извор.

Александър Беседин – на снимката вдясно:

Инфо: Агенция КРОСС

Коментари (0)

Публикувано в на 4 юли 2012 г.