Деси от шоуто на Азис се оказа момичето с най-перфектно тяло

Деси Бекирска от балет M Dance е Miss Optimum Figure 2009

Деси Бекирска от балет M Dance спечели първо място в конкурса Optimum Figure, който се проведе за трета поредна година от фирма Power&Beauty, вносител на спортни хранителни добавки у нас.

Optimum Figure е едно от най-популярните състезания в страната сред занимаващите се със спорт с цел поддържане на здраво, силно и красиво тяло.

Тазгодишното издание протече изцяло онлайн в рамките на популярната социална мрежа FACEBOOK. Претендентите в конкурса са били оценявани от българските потребители на FACEBOOK според съвкупност от критерии – мускулатура, естетика, баланс, красота, излъчване, тонус, стил, генетика и хармония.

Според Момчил Милев, управител на Power&Beauty, който връчи наградите на отличените, в конкурса побеждават хора, чиито визия и фигура се възприемат като модерни и като модел за подражание.

Деси Бекирска е на 25 години, завършила е „Предучилищна педагогика с английски език” в Софийския университет и вече шест години е част от танцовата формация, придобила популярност като балета на „Вечерното шоу на Азис”. От две години Деси се занимава усилено с фитнес и твърди, че пътят към красива фигура е комбинация от воля, постоянство, много труд и последователност.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 август 2009 г.