Деси от „Гласът на България“ с ЦЯЛА нова песен! /аудио/

Участничката от „Гласът на България” Десислава Златева представя първата си самостоятелна песен „ЦЯЛА”

След края на участието й във формата, пред Деси, която беше от отбора на Данчо Караджов, се отваря нова възможност – а именно да създаде тази песен и да продължи да сбъдва мечтата си да пее на голяма сцена.

Текстът на „Цяла” е дело на сценариста Лора Димитрова, а композитор е Евгени Парцалев. Техният тандем е познат на публиката на „Гласът на България”, защото песента „Пътят” донася победата на миналогодишния финалист във формата – Стелияна Христова.

Деси и екипът определят песента като личен и лиричен поп проект, а за финалното й звучене изключително много допринася перфектният аранжимент на перкусиониста на Ку-Ку Бенд – Рейди Мачалдо Бризуела. За реализацията на проекта й подават ръка и скъпи за нея хора от вокален състав „Нова музика” и педагогът й Аделина Колева, която прави беквокалите на песента.

„Въпреки отпадането ми от „Гласът на България” аз съм щастлива, че участвах, защото форматът ме срещна с хора, с които създадох първата си самостоятелна песен – „Цяла”. За мен това е едно ново начало и се надявам песента ми да докосне сърцата на хората” – споделя вълнението си от новия проект Деси.

Какво разказа тя за себе си, музиката и пътят към една мечта, може да видите в материала на предаването „Преди обед” ТУК.

Слушай хита онлайн:

Коментари (0)

Публикувано в на 28 март 2013 г.