Деси Добрева става водеща по БНТ – „Полет над нощта“

Десислава Добрева ще бъде водещ на предаването „Полет над нощта” в следващите три месеца

Днес, 8 януари, няма да има предаване „Полет над нощта” по БНТ 1 и БНТ САТ. На негово място БНТ 1 ще излъчи:

00:25 Клод Шаброл – едно безгрижно дете /документален филм/п/
01:15 Бездомни кучета – игрален филм/п/
02:45 И ние го можем/п/

В програмата на БНТ САТ:

00:25 ТВ фонд:Телевизионен театър: „Човекоядката” (2003), по пиесата на Иван Радоев, режисьор Стилиян Иванов, в ролите: Ивелин Димитров, Галя Александрова, Бойо Боев, Петър Антонов, Нино Луканов, Елена Азалова, Велизар Лазаров и др.

02:15  Песента на звездите – филм за Райна Кабаиванска

От следващата седмица предаването продължава в досегашния си формат и час на излъчване  – всеки петък от 00.10 по БНТ 1 и БНТ САТ. Десислава Добрева ще бъде водещ на предаването „Полет над нощта” в следващите три месеца.

Десислава Добрева е българска певица, родена е във Варна. Тя има солидно музикално образование зад гърба си: Музикално училище с пиано, два факултета в ДМА – теоретичен и естраден, и накрая дипломиране в музикалния колеж Бъркли, Бостън, САЩ. През 2008 г. е финалистка с една от 12-те песни на българския финал на Евровизияс песента „Strong“ („Силен“).

След тези три месеца предаването ще води Константина  Петрова. За Константина това няма бъде първата й изява в ефира на БНТ, защото на 7 ноември тя спечели кастинга за водещ в празничната емисия „По света и у нас”. В деня, когато БНТ чества своя 50-годишен юбилей, тя бе избрана от професионално и авторитетно жури да закрие централната емисия „По света и у нас”.

Виж Деси Добрева – Лудо младо (денс вариант)

Коментари (0)

Публикувано в на 8 януари 2010 г.