Деси Банова и Плевнелиев На кафе при Гала

Президентът Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова ще дадат първото си официално интервю като двойка на 30 ноември в предаването „На кафе“ с Гала. То по всяка вероятност ще бие по рейтинг участието в „На кафе“ на съпругата на Сергей Станишев Моника Йосифова, в което тя гостува на предаването с всичките си деца.

Само преди седмица бившият държавен глава потвърди слуховете, че със синоптичката на Нова тв са двойка. Малко преди това новината обиколи медиите.

„Да, отскоро сме двойка. Никога не съм крил, че с бившата ми жена не живеем заедно, а разводът тече безпроблемно. Прогнозата за времето в живота ми е слънчева. Радваме се на една хармонична връзка и се надявам така да е и занапред“, заяви Плевнелиев.

В интернет пространството се появи и първата снимка на влюбената двойка. На нея Плевнелиев и Банова са прегърнати на лондонското летище „Хийтроу“ и чакат полета за Атина. Самата Гала поясни, че двамата сега са в гръцката столица. „Много са щастливи, много са влюбени, много им се радваме, истина е, че са заедно”, коментира водещата. Тя каза, че лично ѝ изпратили своя снимка оттам.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Offnews

Коментари (0)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.