Деси Банова бивша синоптичка – дали е вече волна птичка?

Деси Банова напуска прогнозата за времето. Вероятно синоптичката ще прави свое предаване, съобщава вестник 24 часа. Концепцията за него тя ще обсъжда през тази седмица с Вяра Анкова – генерален директор на дирекция “Информация” и член на мениджърския съвет на “Нова Броудкастинг груп”.

Деси Банова е синоптичката с най-голям стаж в Нова телевизия в момента. Тя съобщава прогнозата за времето от почти 20 години. Освен това Банова често взема участие в световни форуми и конференции по темата за климатичните промени. На нейно място в ефира на телевизията още в понеделник ще дебютира ново красиво попълнение – Нора Шопова.

Според една от версиите половинката на президента Плевнелиев иска да се отдаде напълно на новата си любов и затова е решила да преустанови ангажиментите си в телевизията. Има вероятност обаче Деси да продължи работа в медийното пространство. На няколко пъти в последните месеци тя правеше много любопитни репортажи в предаването на Гала. Според повечето зрители Банова се е справила доста по-добре от колежката си Никол Станкулова, която от скоро води светска рубрика в сутрешния блок на Нова телевизия.

По инфо на вестник 24 часа и агенция Блиц

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2018 г.