Деси Бакърджиева набъркана във „Фамилията“ на bTV!

Деси Бакърджиева е съпруга на Даниел Владимиров в най-новия сериал на bTV – “Фамилията

Любимата актриса Деси Бакърджиева влиза в ролята на съпруга на героя на Даниел Валдимиров в най-новия сериал на bTV – „Фамилията“. Двойката е част от едно от най-влиятелните семейства в България, което управлява не само бизнеса в страната, но и често се намесва в политическия живот.

Владимиров ще влезе в ролята на сина на героите на Стефан Данаилов и Ваня Цветкова – Виктор. Той е по-голямото дете в семейството, брат на героинята на Яна Маринова. Виктор е властен и за него най-важно е фамилията да поддържа позициите си, като често това е за сметка на съпругата му. Виктор е любител на скъпите вещи, облича се подобаващо за позициите и богатството на семейството му.

Деси Бакърджиева ще влезе в ролята на съпругата на Виктор – Диана, и майка на едно дете. Тя също е част от семейния бизнес, като се опитва да съчетава работата с ролята си на майка и съпруга. Както всички членове на фамилията, външно Диана изглежда, че има всичко и е щастлива, но вътрешно е проядена от нездравите отношения със семейството и съпруга й.

Двамата актьори гостуваха в студиото на Лора Крумова. Какво разказаха те за ролите си и работата с един от най-великите български актьори – Стефан Данаилов, можете да видите ТУК.

Даниел Владимиров:

Коментари (0)

Публикувано в на 4 март 2013 г.